22 Mayıs 2022 Pazar

Missha Gözenek Temizleyici Yüz Yıkama Köpüğü

 Herhangi bir cilt bakım ürününde "gözenek temizleyici" ibaresini görmem almam için yeterli oluyor. Yüz yıkama jeline ihtiyacım varken Missha Gözenek Temizleyici Yüz Yıkama Köpüğünü alıp denemeye başladım.


Missha Temizleme Jeli

Ürünün temel içeriklerinden biri kabartma tozu ve cildi derinlemesine temizlemeyi vaadediyor.  Benim sadce akşamları cilt temizliğinde kullandığım, jel formdaki bu temizleyicinin küçücük miktarı fazlasıyla köpürmeye yetiyor. Dolayısıyla 130 ml lik temizleyici çok bereketli hal alıyor. Benim yağlı-karma cildimde gayet güzel uyum sağladı herhangi bir hassasiyete sebep olmadı. Duruladıktan sonra cildimdeki temizlik hissi gayet hissedilir olsa da gözenekler için fazla bir etkisi olmadı sanki. şu sıralar gözenekler için radarıma başka bir ürün almış bulunmaktayım. Önümüzdeki aylarda inceleme yazısı gelir;)


Sonuç olarak, fiyat-performans-içerik üçlemesine bakılınca yağlı ciltlerin kullanımına uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum. Buarada aynı temizleme jelinin iki farklı çeşiti daha var. İncelemek ve satın almak için Trendyol ve Missha.com u ziyaret edebilirsiniz. 

Sevgiler:*



-Paylas-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder