23 Mayıs 2016 Pazartesi

Kajal Stick Aydınlatıcı ve Allık

Gün geçmiyor ki BİM bizi şaşırtmasın! Kajal, BİM mağazalarında satılan kozmetik bir markası. Bildiğim kadarıyla birkaç ay önce stick formda kontur ve allıkları satılmaya başlandı. Bende yazısını şurada yazdığım BİM siyah nokta burun bantlarından çok memnun kalınca stick allıklarına da bir şans vermek istedim.
 

Kajal Stick Aydınlatıcı ve Allık çift taraflı bir ürün. Ambalajın yarısı allık yarısı aydınlatıcı. Ruj gibi alttan çevirerek ürünü yukarı çıkarıyorsunuz. Kapağı çantada açılacak cinsten değil, kapatırken "tık" sesini duyuyorsunuz. Bendeki "2" numara. Şeftali tonunda bir allık ve hafif pembemsi bir aydınlatıcısı var. Kajal Stick Aydınlatıcı ve Allığın özellikle allık kısmını çok sevdim. Rengi tam yazlık, duruşu da çok doğal. Ürünü parmağınızla çok kolay dağıtabiliyorsunuz. Ancak kalıcılığı çok az. Benim gibi ten makyajı yapmıyorsanız nerdeyse saat başı yenilemeniz gerekiyor. Fondöten üzerine sürünce biraz daha kalıcı olabiliyor ama yinede pek tatmin edici değil. Aydınlatıcı kısmını neredeyse hiç kullanmıyorum. İçindeki simler "ben buradayım" diyor ve doğallıktan uzak bir sonuç veriyor.


Kajal Stick Aydınlatıcı ve Allık BİM lerde 7-TL civarında bir fiyata satılıyor. Fiyatı uygun ve pratik bir ürün, sadece allığı için bile denenebilir;)

-Paylas-

11 yorum:

  1. Allığım rengi çok güzel fakat o kadar çok allık aldım ki, buna sıra gelmeyecek gibi. Teşekkürler💕

    YanıtlaSil
  2. Yapısını pek sevemedim ben de... allık fena değil ama aydınlatıcı cidden olmamış. Teşekkürler paylaştığın için, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. kalıcı olsaydı denemek isterdim :)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş aslında ama elimde çok fazla aydınlatıcı ve allığım var ama uygun fiyatlı bir ürün :)

    YanıtlaSil
  5. aydınlatıcı yaldır yaldır hakikaten ama allık güzelmiş..

    YanıtlaSil
  6. aydınlatıcı gerçekten çok simli :)

    YanıtlaSil
  7. Fiyat-performans açısından beğendim. Bim den devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  8. Evet bunu geçen instagramda da gördüm, yarın Bime uğrayıp bakıcam ama düşünüyorum da hiç gözümede takılmadı bu ürün, yokmu acaba? Bakayım bir, teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  9. Aydınlatıcısını hic begenmediğim icin uzak durmustum krem allıklarımda var ama uygun fiyatlı güzel bir ürün:)

    YanıtlaSil
  10. Geçrekten de Bim beni şaşırttı şuanda :)) Aydınlatıcısı aşırı simli olsa da allık çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  11. Birçok blogda okudum bunun yazısını, gerçekten bim şaşırtıyor. Yüksek performans göstermese de fiyatına göre allık kısmı denenebilir:) teşekkürler yazı için..
    blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunuzu gfcde takibe aldım, bende beklerim sevgilerle!:)
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil