25 Mayıs 2022 Çarşamba

Heliocare Ultra 90 Spf 50 Gel Güneş Koruyucu

Güneş kremini lekeye yatkın hassas bir cildim olduğu için yaz-kış kullanmaya çalışıyorum ama yazın daha yoğun şekilde kullanmaya mecburum. O yüzden güneş kremininin hem çok iyi koruma sağlaması hemde yağlı cildimde ekstra sivilce yapmaması ve ağırlık yaratmaması çok önemli.

Heliocare güneş kremi

Heliocare Ultra 90 spf 50 güneş kremi, jel yapısı sayesinde yağlı ciltler için nokta atışı bir ürün haline geliyor. Cilt için çok konforlu, asla ağırık yapmıyor. Rengi, alıştığımız güneş kremleri gibi beyaz değil, ten rengine uygun neredeyse şeffaf yapıda. Sürdüğümüzde o korkunç beyaz sonuç olmuyor. Ben eğer deniz kenarında değilsem, şehir içinde sadece sabah sürüyorum gün içinde kapalı alanda çalıştığım için yenilemiyorum. Ama aslında doğru olan 3-4 saatte bir yenilemek! Arada başka güneş kremleri kullansam da Heliocare macera aramak istemediğim zamanlarda döndüğüm güvenli liman gibi oluyor :)


Heliocare markasının çok çeşitli güneş koruyucu formları var. Cildiniz kuru ise "krem" formdaki ürünü; renkli güneş koruyucu kullanmak isterseniz ten renginize uygun olan  light yada medium renklerinden birini tercih edebilirsiniz. Bende renkli spf50 light çeşidi de var ve gerçekten ciltteki kusurları çok güzel kapatıp aydınlık harika bir görüntü veriyor. Üzerine föndöten vs sürmeye hiç gerek kalmıyor.

"Light" renkli heliocare güneş koruyucunun tende biraktigi aydınlık görüntü bu şekilde ;)

Sonuç olarak eğer br güneş koruyucu arayışındaysanız Heliocare markasına mutlaka bir şans verin derim. 

Diğer güneş koruyucu yazılarım için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz ;)

Sevgiler:*

https://sedosun.blogspot.com/search?q=g%C3%BCne%C5%9F+koruyucu

-Paylas-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder