12 Şubat 2018 Pazartesi

Origins Göz Çevresi Kremi

Merhabaaaaaaaaa!!!:)

Bu yazımın "Merhaba"sı gerçekten kocaman dolu dolu olsun istedim. Çünkü son blog yazımın üzerinden tam 6 ay geçmiş ve ben o yazıdan 15 gün sonra doğum yaptım:) Hayatımda geçirdiğim en hızlı dönemdi sanırım. Neyse ki bebeğimle yavaş yavaş düzenimizi oturtmaya başladık ve bende çok sevdiğim blog yazılarıma geri dönebiliyorum. Şükürler olsun!:)

Doğum yaptıktan sonra annenin tabiki birsürü şeye ihtiyacı oluyor, bu konulara burada girmeyeceğim ama ben gözlerimin altını hayatımın hiçbir döneminde böylesine mor, göz içlerimi hiç bu kadar kırmızı görmemiştim:) Şu an yazarken gülüyorum ama uykusuz gecelerin etkilerini atlatırken çok zorlanmıştım. Hala gecelerimiz uykusuz ama olsun ben göz altı morluklarımın çaresini buldum bile:)

Origins Gİnzing Eye Cream

Origins markası ülkemizde yakın zamanda satılmaya başlandı. Zaten instagramı takip edenler bilir, marka epey reklam yaptı. Bende markanın göz çevresi kremini denemek istedim. Krem, göz çevresine aydınlık bir etki verme ve göz altındaki şişlikleri giderme hedefli. Yaşlanma karşıtı bir etkisi yokmuş önceden söylemeliyim. Ayrıca krem gece değil gündüz kullanımına uygun. Çok hafif, yağlı olmayan, sedefli diyebileceğim bir yapısı var. Göz çevrenize uyguladığınızda gerçekten anında aydınlık bir görüntü sağlıyor, ayrıca göz altı kapatıcısının altında harika duruyor! Düzenli kullanım süresinin sonunda kendi göz altlarımda kalıcı bir aydınlık etki gözlemledim.

İçerisinde kore ginsengi, kafein, manolya bitkisi özü, B vitamini kompleksi ve shea yağı bulunan Origins göz çevresi kremini Sephora'dan 105-TL ye satın aldım. 15 ml lik ambalajı küçük gibi görünse de uzun süre kullanabileceğime eminim. Yaşlanma karşıtı etki beklentim yok, göz çevremi nemlendirsin, aydınlatsın, şişlikleri indirsin diyenlere tavsiyemdir.

Yeni yazılarda görüşmek üzereeee :*

*Küçük bir not; kremi öncelikle markanın online sitesinden almak istedim, ancak site ayrı günlerde denememe rağmen süreki hata verdi. Şikayetimi markanın instagram sayfasına iletmeme rağmen ancak 3-4 gün sonra, ilgileneceklerini belirten bir mesaj aldım ve daha sonrasında hiçbir sonuç alamadım. Böyle büyük markaların müşterilerine karşı tutumu bence çok önemli, yeniden markadan alış veriş yapma konusunda düşündürüyor.

-Paylas-

6 yorum:

  1. Gündüz kremlerini kullandım ama göz altı kremini ben de merak ediyordum. Deneyimine göre alma konusunda pozitif düşünebilirim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim umarım sizde deneyince memnun kalırsınız:) Sevgiler :*

      Sil
  2. Öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün, bu krem verdiği aydınlık görüntü sebebi ile oldukça dikkatimi çekti. Elimdeki ürünler bitince deneyebilirim .

    YanıtlaSil
  3. Benim sorum göz kenarı kaz ayaklarına iyi geliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bence kaz ayaklarını tedavi etmiyor ama genel bir nemlendirme ve bakim sağladığı için yenilerinin oluşmasını geciktirebilir :) sevgiler :*

      Sil