3 Ağustos 2017 Perşembe

Benefit Galifornia Allık

Kozmetik ürünlerinden en çok hangisini seviyorsun diye sorsanız hiç düşünmeden allıklar derim. Ben çok bronzer insanı değilim, bana yakıştığını düşünmüyorum, elmacıkları hafif pembeleştirip doğal gösteren allıklara bayılırım. Bir süredir de kendime yeni bir allık satın almayı planlıyordum, doğum günümü de bahane edip Benefit Galifornia Allık 'ı kendime hediye etmiş bulundum:)



Benefitin daha önce hiç allığını kullanmamıştım. Ancak kalıcılıkları konusunda epey övgüler duymuştum. Son dönemde de bloggerlar ve youtuberlar arasında sık sık reklamı yapılan Galifornia allığında rengi tam benim sevdiğim şeftali-pembe olunca almak farz oldu.

Benefit ürünlerinin genellikle hem seyahat boyları hemde tam boyları satılıyor. Fiyatları bence yüksek bir marka olduğu için seyahat boy Galifornia Allık satın aldım. Allığın kapağını kaldırdığınızda turuncu rengin hakim olduğu bir ton sizi karşılıyor. Ancak parmağınıza alıp elinize yaydığınızda o turuncunun pembeleştiğini görüyorsunuz. Ayrıca ben mağazaya hevesle bu allığı almaya gittiğimde kutunun içindeki simleri görünce ilk bi hayal kırıklığına uğradım çünkü simli allık hiç sevmem günlükte de kullanmam. Fakat Galifornia da yanağınıza uyguladığınızda simler kesinle görünmüyor. Mat değil ancak simli yada parlak olmayan "aydınlık" bir sonuca ulaşıyorsunuz. Ki bu bence harika sağlık bir duruş ortaya çıkarıyor :)




Benefit Galifornia kalıcılık konusunda beni az da olsa hayal kırıklığına uğrattı yada ben fazla beklentiye girmişim bilmiyorum. Gün boyu kalma gibi bir durumu yok kesinlikle! (belki şu sıralar yaz sıcağında sürekli terlediğim içindir kışın da bi görmek gerek ) Ortalama bir allığın bi tık üstünde kalıyor bende. Gün içinde yenilemek şart!


Allığın paketi tüm Benefit ürünlerinde olduğu gibi çok sevimli. İçerisinden minik fırçası ve aynası da çıkıyor. Dışarıda tazelemek için çok işe yarar özellikler bunlar bence. Buarada Benefit ürünleri Sephora Mağazalarında satılıyor. Galifornia Allığın seyahat boyu 95-TL. Sephora Black Kart indirimi ile 85-TL ye almış oldum.

Bana önereceğiniz kalıcı allıklar varsa lütfen yorumlarda paylaşın. Sevgiler :*

-Paylas-

3 yorum:

  1. rengi gerçekten güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. benefit allıkların hiç birinden verim alamadım ben elimde 3 tane var hiç elim gitmiyor :-((

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok güzel görünüyor canım bayıldım 💞

    YanıtlaSil