13 Temmuz 2017 Perşembe

MAC Russian Red Lipstick

"Her kadının bir kırmızı ruju olmalı" felsefesinden yola çıkıp uzuuuunn zamandır kendime yakışan kırmızıyı arıyordum. Ama bu kırmızı hem kolay sürülmeli hem kalıcı olmalı, sürdükten yarım saat sonra ağzıma yüzüme bulaşmamalıydı. Çoğumuz biliriz kırmızı ruj diyince aklıllara hep MAC in Rubby Woo isimli ruju gelir. Bende sürekli MAC e gidip ısrarla Ruby Woo denerdim ve her seferinde bana hiç yakışmadığı için hayal kırıklığıyla mağazadan çıkardım. Taa ki Russian Red deneyene kadar...!
Mac Ruj

Resmen ruja aşık oldum, kendime de inanılmaz yakıştırdım. Russian Red MAC in Matte koleksiyonundan bir ruj. Yani Retro Matte seriden olan Rubby Woo gibi sürümü zor değil. Çok güzel sürülüyor ve çooookk kalıcı. Öğlen sürüp akşama kadar yemek yememe bişiler içmeme rağmen dudağımdan hiç çıkmıyor. Yanıma alsam da yenilememe hiç gerek kalmıyor.

Rujun tonu MAC in sitesinde yoğun mavi-kırmızı olarak tanımlanmış. Ben kırmızı ruju günlük olarak kullanamıyorum açıkçası ama kullanabilene saygım sonsuz:) Genellikle akşam dışarı çıkarken yada özel günlerde tercih ediyorum. Hafif bir ten makyajı ve maskara ile Russian Red makyajımın kurtarıcısı oluyor. Ayrıca ne zaman sürsem herkes rujumu soruyor;)


Eğer kendinize yakışan kırmızı ruj arayışındaysanız kalıcılığıyla yapısıyla rengiyle kalbimi fetheden Russian Red i tavsiye ederim, mutlaka bi deneyin derim ;) Sipariş etmek ve incelemek isterseniz MAC Online a bakabilirsiniz.

-Paylas-

1 yorum: