11 Aralık 2016 Pazar

Physicians Formula Matchmaker Lip Gloss

Yazımda bahsedeceğim ruj için okadar heyecanlıyımki. Bazen biz kızların nekadar şanlı olduğunu, erkeklerin yeni bi ruj alıp beğenince yaşadığımız heyecanın güzelliğini hiç bi zaman anlayamayacağını bir kez daha hatırladım😇 Physicians Formula Matcmaker Lip Gloss "Turuncu Kasa" alışverişimi yaparken hiç ihtiyacım olmamasına rağmen! sırf değişik geldiği için sepetime eklenmiş oldu. Bendeki rengi "Light Pink".

Pyhsicians Formula Ruj



Physicians Formula Matcmaker Lip Gloss, aslında hafif pembe renkli normal bir lipgloss gibi görünüyor ama değil!:) 60 saniye içerisinde ortamdaki ısı ve ışığa bağlı olarak teninize en uygun ve en doğal renklendirmeyi oluşturacağını, mükemmel dudak rengini ortaya çıkaracağını söylüyor. Ya da ben öyle anladım bilemiyorum:) Bide fırçasının tepesinde ışığı varki beni benden aldı. Ay hiç ışıklı ruj görmedim ki ben :)


 
Neyse gelelim bendeki uygulamanın durumuna. İlk sürdüğümde "ayy bu bildiğim ışıl ışıl duran şeffaf lipgloss muş kesin günlük kullanamam" dedim. Aradan 1-2 dk geçti dudaklarım tatlı bi pembeleşti ama hala parlaklık devam ediyor ve benim için kocaman bir eksi. Hatta ilk sürdüğümde iş yerindeydim insanların yüzüne bakamadım utancımdan 🙈🙈🙈 Sonrasında tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 5-10 dk geçip, aynaya baktığımda o saçma parlaklıktan eser kalmamıştı. Matlaşmadı ama "satin" bitişli ruj moduna geçti adeta :) Bir de glossların hemen uçup gitmesine alışkınızdır ama kendisi saatlerce, birşeyler yiyip içsem bile dudağımda kaldı. Sizce de çok tatlı diil mi 😍


Buarada Physicians Formula Matcmaker Lip Gloss u aldığım günden beri sürekli kullandığım için değişik ısı ve ışık şartlarında gözlemleme fırsatım oldu. Bulunduğunuz ortam ne kadar sıcaksa pembe tonu hafiften koyulaşmaya başlıyor, soğuk ortamlarda ise renk açılıyor. Her iki durumda da benim çok sevdiğim renkler oldu:) Zaten sanırım herkeste farklı duracaktır.

Turuncu kasadan alışveriş yapanlar bilir. Sitede bir de "outlet ürünler" kısmı var. Bu kısımda, ürün ambalajı defolu yada stok fazlası ürünleri daha uygun fiyata bulabiliyorsunuz ve ben her alışverişte bu kısma mutlaka bakıyorum. Physicians Formula Matchmaker Lip Gloss u da bu şekilde fark ettim, fiyatı 24-TL ye düşmüştü. Bu ürününü normal satış fiyatı ise 50-60 TL arasında değişiyor. Physicians Formula nın mineral içerikli bir kozmetik markası olduğu düşünülürse baya uygun fiyata iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum. Siz bu markadan hangi ürünleri denediniz bide rujumu beğendiniz mi yazarsanız sevinirim😊




-Paylas-

6 yorum:

  1. Gloss ürünleri normalde hiç sevmem ama kalıcı olması ve ışıklı olması çok ilgimi çekti. Turuncu kasaya da bir bakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Ay ben de sizin gibi daha önce hiç ışıklı mışıklı ruj görmemiştim, bayağı bir ilginçmiş ya... Uygun bulursam ben de bakmak istiyorum, çok teknolojik bir rujmuş :D

    YanıtlaSil
  3. Dudak ısısıyla rengi değişen ürünleri çok seviyorum. Nasıl durduğunu da merak ettim doğrusu; outlet kısmı aklımda olsun. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Kalıcı olması gerçekten güzelmiş. Bende bakıyım :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim.

    Düğün DJ
    www.dugundjhizmetiorganizasyon.com

    YanıtlaSil
  6. Böyle yumuşak tonları seviyorum.Ayrıca ben de ilk kez ışıklı bir dudak ürünü görmüş oldum bu paylaşım sayesinde...
    Sizi + ekledim.
    Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim
    Sevgiler...

    YanıtlaSil