20 Kasım 2016 Pazar

Estee Lauder Starter Set

Estee Lauder in bu başlangıç setini önce 119-TL lik fiyatıyla YKM de görmüştüm ve beynime kazınmıştı. İçindeki göz kremi ve nemlendiricisi özellikle denemek istediğim ürünlerdi, geri kalan serum, temizleyici ve lip gloss ta bonusuydu. Ama ben bu seti YKM den değil ilk kez alışveriş yaptığım ve internetten tesadüfen bulduğum Perfume Point adlı bir siteden aldım. İlk kez duyduğum bu siteye bilgi almak için birkaç kez mail attım ve her seferinde geri dönüşleri çok olumlu ve ilgili oldu. Tercih ettiğim bu setin Perfume Point te 75-TL olması ayrı bi güzellik oldu;)

Estee Lauder Cilt Bakım Seti

Setin içerisinden kullanmaya başladığım ilk ürün Estee Lauder Daywear SPF 15 Nemlendirici oldu. Yapısı çok katı olmayan bu krem nemlendirici normal/karma ciltler için öneriliyor. Cildin ilk yaşlanma belirtilerini engellediği ve azalttığı belirtiliyor. Ben 3 haftadır çok severek kullanıyorum. Kısa sürede biter diye düşünmüştüm ama daha 3-4 ay rahat kullanırım. İçindeki spf 15 güneş korumasıyla kış aylarını rahat geçirebileceğim gündüz kremi oldu kendisi. Cildiniz çok yağlı ise matlaştırma gibi bir etkisi olmadığından tavsiye etmiyorum, ama özellikle kıs aylarında kuruyan karma bir cildiniz varsa kesinlikle çok iyi. Hem nem ihtiyacını karşıladı hemde gereksiz yağlandırma yapmadı. Diğer etkilerini ne uzun vadede göreceğimi düşünüyorum. Kremlerin öncelikle bu boylarını kullanmanın yüksek paralar ödemeden önce cildinize iyi gelip gelmediğini anlamanızı sağlıyor.

Estee Lauder Daywear


Estee Lauder Advance Night Repair Eye kremi de geceleri göz çevreme uyguluyorum. Yapısı gerçekten çok yoğun ama verdiği his yumuşacık. Göz çevreme ağır gelmesin diye birer gün ara ile kullanıyorum. Çizgileri giderme ve önleme gibi etkilerini tabiki uzun vadede görebilirim ama şimdilik çok sevdiğim göz çevresi kremi oldu;)
Estee Lauder Göz Çevresi
Estee Lauder Daywear Starter Setin içinden çıkan Perfectly Clean temizleyici benim alışkın olduğum jel yapıda değil tamamen beyaz krem yapıda. Bu temizleyiciyi daha çok yeni kullanıyorum, sevip sevmediğime henüz karar vermedim ama şunları söyleyebilirim; temizleyiciyi çok az miktarda kullanmanız yetiyor, tüm yüzünüzü çok güzel köpürerek temizliyor. Ancak sanki benim cildime biraz ağır geldi. Hani böyle yoğun parfüm ve kimyasal içeren ürünler gibi keskin bir kokusu var. Kullanıp bitirebilirim ama yeniden almayacağıma eminim.
Estee Lauder Temizleyici
Estee Lauder Advanced Night Repair Serum u yanlızca bir kez denedim ve cildimi çok yaktı o yüzden tekrar sürmeye çok korktum. Çok popüler bir ürün olmasına rağmen hassas cildim için iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum. Setin içerisinden çıkan minik lip gloss u çok sevdim. Yoğun bir yapısı var. Sürdüğünüzde hemen çıkan lip glosslar gibi değil gayet kalıcı. Yanlız içerisindeki pırıltılar çok fazla. O yüzden her makyaja uygun olmuyor. Ben mat rujlarımın üzerine hafif ışıltı katmak için kullanmayı çok sevdim.
Estee Lauder Lip Gloss
Kısaca toparlamam gerekirse, setten çıkan krem, göz çevresi kremi ve lip gloss u çok sevdim. Diğer iki ürünü de sadece deneyip merakımı gidermiş oldum! Sizde bu ürünleri denemek isterseniz Perfume Point sitesinden 75-TL ye satın alabilirsiniz.
Setin yanında gönderilen Lancome testerları.
Mutlu pazarlar :*

-Paylas-

6 yorum:

  1. Pahalı ama güzel bir marka ama ben hiç kullanmadım o ayrı :) 💕

    YanıtlaSil
  2. Sedoş, belki cildin Advanced Night Repair serisi için genç olabilir; ağır bir seri o çünkü... ama bu setin fiyatı oldukça avantajlıymış, güle güle kullan! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı çok iyiymiş ama Başağın dediği gibi sanırım cildine pek uygun olmayan ürünlerden oluşuyormuş set.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba tatli blogunu takibe aldim banada beklerim canim😊 urunler biraz pahali fakat ihtiyac oldugunda da alinmali gibi. Emegine saglik 😘

    YanıtlaSil
  5. Selam canım bu markaya değer bence bende bb kremini denemiş ve beğenmiştim :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan, Resilence Lift kremini kullanıyorum benim kuru cildime çok iyi geldi.

    YanıtlaSil