26 Eylül 2016 Pazartesi

BİTENLER #4

Son yayınladığım blog yazımın neredeyse iki ay geçmiş inanamıyorum :( Bu süre içerisinde canım hiçbirşey paylaşmak istemedi, keyif almadan sırf yazmış olmak izin  yazmak bana göre olmayınca bu kadar ara vermiş oldum ama şimdi inanılmaz enerjik bir şekilde geri döndüm. Resmen özlemişim yazısını yazmak istediğim bir sürü şey birikti:) Ama önce bu süre içerisinde neler bitirmişim birlikte bakalım:)





1) Down Under Naturals Nude Güçlendirici Şampuan : Saçlarımı yağlandırmadan temizlemesi güzeldi ama yeniden alacak kadar güzel bir etki bırakmadı bende.

2) Dalan D'Olive Şampuan : Kesinlikle harikaydı. Saçlarımı çok güzel temizledi hacim verdi. İçerisinde paraben, silikon, peg, sles olmadığı yazıyor. Fiyatı da 6-TL ydi. Kesinlikle yeniden alırım.

3)Organix Biotin&Collagen Şampuan : Kaçıncı kutusunu bitirdim hatırlamıyorum. İndirimde buldukça alıyorum. Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Özellikle saçlarını uzatmak isteyenler mutlaka bakmalı!

4)John Frieda Volume Şampuan: Bitenler #3 yazımda da yer vermiştim. Detaylar için oraya bakabilirsiniz:)

5)Loreal Elseve Mucizevi Bakım Kremi : Saçlarım için kullandığım çok güzel aynı zamanda çok bereketli bir üründü. Elimdek, yağlar bitince tekrar dönebilirim. Saç kırıklarımı epey toparlamıştı. Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.


6) La Roche Posay Toleraiane Temizleyici: Hassas ciltler için olan bu temizleyici benim yüzümde oluşan kırmızı pütürcüklerden kurtulmamı sağladı. Karma ciltler için çok uygun. Cildinizin hassas dönemlerinde gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Bende sürekli olmasa da cildimin ihtiyaç duyduğu dönemlerde alıp yeniden kullanacağım. Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

7) Avene Mattifying Fluid Nenlemdirici: Biten kutunumun yerinde şuan ikincisi var. Özellikle yaz aylarında cildimi nemlendirirken matlaşmasını sağlayan harika bir ürün. Yağlı/karma ciltliler rahatlıkla tercih edebilir. Pompalı şişede olması ayrı bi kullanım kolaylığı sağlıyor. Kolay kolay bitmiyor çok bereketli:) Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

8) Avene Hydrance Legere Nemlendirici : Yukarıda bahsettiğim nemlendiriciyi yaz aylarında, bu nemlendiriciyi ise daha çok kış aylarında tercih ediyorum. Cildimin daha fazla neme ihtiyaç duyduğu zamanlarda kurtarıcım oluyor. Tavsiye ederim.

9) Avene Termal Su: Termal sular hakkında fazla birşey söylememe gerek yok özellikle küçük boylarını alıyorum. Dışarıda kullanım içinde daha pratik oluyorlar ;)

10) Clarins Cilt Bakım Seti : Alt taraftaki dört Clarins ürünü aldığım bir setten çıkmıştı. Ürünlerin detayları için burayı tıklayabilirsiniz. Genel olarak söylemem gerekirse, tonikten çok memnun kaldım zaten daha önce tam boyunu da kullanmıştım. Temizleyici ve kremde güzeldi ama harikalar yaratmadı, tam boyuna okadar para vermeme değecek kadar değiller. Avene e hem daha az para ödüyorum hem daha memnunum öyle bi mantık oluşturdum kendimce :) Peeling ise çok kötüydü sanırım setin içinden çıkan biraz bozulmuştu, hayal kırıklığı oldu :(


11) Garnier Makyaj Temizleme Suyu ve Garnier Göz Makyaj Temizleyici : İki ürün de çok güzeldi ancak artık göz makyajımı sadece hindistan cevizi yağı ile çıkardığım için yeniden makyaj temizleme ürünü satın almama gerek kalmadı. Size de tavsiye ederim, Hindistan cevizi yağı hem çok güzel makyaj çıkarıyor hemde göz çevresini hafif yağlı bıraktığı için nemli kalmasını sağlıyor ve bakımını da yapıyor bence ;)

12) Clarins Göz Makyaj Temizleyici : Güzel bir üründü ama yukarıda bahsettiğim gibi artık sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum.

13) Garnier 3ü1arada : Maske, peeling ve temizleyici olarak kullanabileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün. Bitirdim ama yeniden alacağımı sanmam.

14) Rivel de Loop Makyaj Temizleme Mendili : Rossmann dan satın aldığım bu mendillerden hiç memnun kalmadım. Hemen kurudular:(


11) Wellness&Beauty Peeling : Rossman dan aldığım bu vucut peelinginden çok memnun kaldım. İçerisindeki yağ ile vücudunuza peeling yaparken bakım da yapmanızı sağlıyor. Kokusunu da çok sevdim ancak aşağıda yazacağım body shop peelingi bulduktan sonra yeniden almam :)

12) Body Shop Cream Body Scrub : Aldığım bir setin içerisinden çıktı. Nasıl güzel bir ürün anlatamam. İlk fırsatta tam boyunu almam lazım. Cildinizi ölü derilerden çok güzel arındırıyor, saatlerinizi verip kese yapsanız anca bukadar olur :)


13) Loeral Superstar Çift Taraflı Maskara : Bir tarafı maskara bazı diğer tarafı siyah maskara. Kirpiklere harika bir hacim ve uzunluk veren başarılı bir ürün.

14) Note Full Coverage Concealer :Severek kullandığım bir göz altı kapatıcısı. Detaylı yazısı için TIK TIK

15) Avon Super Extend Winged Out Maskara : Çok kötüydü, kirpiklerimin hiç maskara sürülmemiş hali daha iyi okadar söylüyorum yani:(

13) Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası : Detaylı yazısı için TIK TIK. Bitirdiğim kaçıncı kutusu oldu sayamadım. Çok güzel bir kaş maskarası ama şimdi yeni bi ürün keşfettim o daha güzel yakında bloga yazarım :)

Diğer "bitenler" yazılarımı okumak isterseniz aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. Yeniden görüşmek üzere :* 


-Paylas-

6 yorum:

  1. Bir sürü ürün belki birkaç ayda ama süper bir çalışma bence. Yılbaşına kadar sürecek Project Pan çalışmama katılmak ister misiniz???
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katıldım bile sihirli mavii :) hemen blogunda detayları okudum bu hafta içi bitrmek istediğim ürünleri belirleyip blogta paylaşıcam :)

      Sil
  2. Wellness Beauty Peeling ve Loreal Saç Kremi benim favorilerimden! Fakat şu Body Shop peelingi de çok merak ettim! Hoşgeldin yeniden :) Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. body Shop gerçekten çok çok iyi mutlaka denemelisiniz ayrıca hoşbuldum çok teşekkürler :*

      Sil
  3. Avene nemlendiriciyi bene bloğumda yazmıstım o markanın termal suyunu aşırı merak ediyorum. Hatta biraz daha para biriktirip bir çok ürünü ile tanışmak istiyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Dalan D'Olive markasının el sabununu ve kremini kullanmıştım çok memnun kalmıştım şampuanını da merak ettim :)

    YanıtlaSil