22 Temmuz 2016 Cuma

Sephora Wonderful Cushion Cream Blush

Bir aydan fazladır kullandığım ve elimden düşürmediğim Sephora Wonderful Cushion Cream Blush ı geç olmadan buraya yazmalıyım. Çünkü kendisi tam bir yaz allığı, yaz bitmeden almanız gerekenlerden:)


 

Ucunda sünger aplikatör bulunan tüpte bir krem allık kendisi ama yapısı krem kadar yoğun değil sıvıya daha yakın. Teninizde asla ağırlık yaratmadığı gibi yokmuş gibi bir his veriyor. Kalıcılığı orta düzeyde, gün içerisinde bir kere yeniliyorum ben. Üst üste uygulanması da kötü bir görüntü yaratmıyor, diğer krem allıklardaki gibi iz bırakmıyor.

 



Bence ambalajı şahane, çantama atıp çıkıyorum ve fırçayla uygulama gerektirmediği için kullanımı çok pratik. Uygularken tüpü hafifçe sıkıp "pıt pıt" yapıyorum ve çevresinde iz olmaması için parmağımla hafifçe dağıtıyorum.

 

 "Sephora Wonderful Cushion Cream Blush" ın bendeki rengi "04 Punchy Lychee" Bu rengi yaz aylarına çok yakıştırdım. Benim tenimde sanki güneşte yanmış hafif kızarmışsınız gibi duruyor. Ayrıca bu allıkların en sevdiğim özellikleri doğal duruşları oldu. Mat yada parlak değil, verdiği sonucu "sağlıklı ışıltılı" olarak tanımlayabilirim.



 

 Sephora Wonderful Cushion Cream Blush Sephora mağazalarında 49-TL ye satılıyor. 20 ml lik bir ürün. Elinize aldığınıza hemen bitecekmiş gibi geliyor ama öyle değil hergün kullanmama rağmen bir sene rahat kullanırım diye düşünüyorum. Çok çok az miktarda kullanmanız yetiyor çünkü. Diğer renklerine de mutlaka bakmanızı öneririm. 

 

Sevgiler:*


-Paylas-

8 yorum:

  1. krem allıklar ben de akne yapıyor nedense :( güle güle kullan renkte baya yoğun az bişeyi baya yeterli olur :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyy rengi çok güzel :) U aralar toz ürünleri kullanmayı sevmiyorm ( yaz aylarında olmamıza rağmen ) sanki uçup gidiyormus ya da yüzümde pul pul oluyormuş gibi hissediyorum :D O yüzden nerde kremsi yumuş yumuş şeyler var ben orda :):)

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz ürünleri çok seviyorum yazın daha pratik oluyor ten makyajı yapmıyorum zaten sür çık :)

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok şekermiş.Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. Ben makyaj yapmayı unuttum ama en sevdiğim ürün grubu bu galiba :)

    YanıtlaSil
  6. Son zamanlarda allıklara takmış biri olarak rengine bayıldım gittiğimde bulursam alırım rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  7. Rengi güzelmiş, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil