30 Temmuz 2016 Cumartesi

MAC Mineralize Skinfinish Natural

Arkadaşımın düğünü için birkaç hafta önce MAC te makyaj yaptırdım. MAC te makyaj yaptırmanın en güzel yanı makyaj ücreti kadar bedava ürün alabiliyor olmanız :) Benimde seçtiğim ürünlerinden birtanesi MAC Mineralize Skinfinish Natural pudraların Medium Plus rengi oldu...
 
Ben yaz-kış fark etmeden -özel günler hariç- ten makyajı yapmıyorum. Cildimde ağırlık hissinden nefret ediyorum. Ama yine cildimde ağırlık yaratmayacak ten ürünü arayışım devam ediyorken MAC Mineralize Skinfinish Natural pudrayı bi denemek istedim. Ve aldığım günden beri elimden düşmedi arkadaşlar. Hergün sürdüm, yapısı okadar hafif ve incecik ki, ciltte ağırlık hissetmek imkansız!:)

Yapısı ince olmasına rağmen tek başına harika bi renk eşitliği sağlıyor ve cildimi daha sağlıklı gösteriyor. Kapatıcılık özelliği çok çok az. O yüzden beklentisi kapatıcılık olanlar asla tercih etmesin. Bu incecik pudranın beni çok şaşırtan özelliği kalıcılığı oldu. Cildinizle bütünleşmesi gerçekten harika. Gün içerisinde kesinlikle yenilemiyorum. Akşama doğru biraz azalıyor sadece.

Aynalı pratik bir ambalajı var. Ali Ekspress ten aldığım fırça setinin içinde çıkan pudra fırçasıyla uyguluyorum. (Uygun fiyatlı harika fırça arayanlar için yazısı burada:)

MAC Mineralize Skinfnish Natural Medium Plus pudranın rengini fotoğraflara yansıtmam imkansız oldu. Siz bu renkten bir ton daha açık olduğunu düşünün :)
MAC Mineralize Skinfnish Natural benim çok sevdiğim bir ürün oldu. Sizde diğer renklerini incelemek veya satın almak için MAC Online da yada MAC MAğazalarını ziyaret edebilirsiniz. 
Sevgiler :*

-Paylas-

8 yorum:

  1. rengine bayıldım :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Güzelmiş aslında bakabilirim teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  3. Benim de çok sevdiğim bir pudradır, cildimi matlaştırmadan makyajımı güzel sabitliyor. İkinci kutumu kullanıyorum. Siz de güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Ooooo aynalı dedin beni kalbimden vurdun :D Bazılarında ayna yok bence en büyük eksik eheheh :) Güzel günlerde kullan bitanem :*

    YanıtlaSil
  5. Makyaj yaptırana ürün veriyor olmaları gerçekten süpermiş..Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bende kullanmıştım bir dönem oldukça doğal bir ürün gerçekten.
    Bu arada bende bloguma beklerim sevgiler :)
    http://pelorina.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Bu ayrıntıyı bilmiyordum.Ne güzel.. Güle güle kullanın
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Çok uzun bir süredir merak ettiğim bir üründü bu pudra.Tek başına renk eşitlemesi ne güzelmiş :)

    YanıtlaSil