25 Temmuz 2016 Pazartesi

Benefit Brow Bar Deneyimi

Merhaba:)

Sephora mağazalarında bulunan Benefit Brow Bar servisini uzun zamandır duyuyordum ama kaşlarımdan umudu kestiğim için gitmeyi gereksiz buluyordum. Çünkü kaşları yıllardır aldırmama rağmen fazladan tek bir kaş teli çıkmıyordu. Herneyse lafı uzatmadan konuya gireyim; birgün İzmir Alsancak Sephora mağazasına gittim ve kendimi Cihan Bey"in ellerine teslim ettim.



*Benefit Brow Bar servisinde birçok uygulama var ve tamamen sizin kaşınızın ihtiyacına göre belirleniyor. Benim kaşlarım için her seansta önce bakım uygulaması yapılıyor sonra cımbız ve ağda ile şekillendirme yapılıyor.

*Bakım sırasında kaşlar köklerini besleyen, güçlendiren bir boya sürülüyor. Bu boya benim hiç ihtimal vermediğim bir şekilde kaşlarımı gürleştirdi ve daha önce kaş çıkmayan yerlerde bile gözle görülür bi dolma oldu. Ayrıca kaş rengim de bi ton daha koyulaşmış oldu. Boya benim kaşlarımda 2-3 dk kadar bekletildi. Boyanın kalıcılığı 20 gün civarında oluyor. Ben ayda 1 kez gitsem yeterli oluyor.
*Bakım sonrası kaş şekillendirme işlemine geçiliyor. Cihan Bey sağolsun her bir kaş teli için ayrı özen gösteriyor. Cımbız ve ağda kullanılıyor. Kaşlarımı ilk kez ağda ile aldırdım ama hassas ciltle için özel bi ürün olduğu söyleniyor. Gerçekten de cildimde herhangi bi kızarma kaşıntı vs. olmadı. 

*Benefit Brow Bar servisinde kullanılan ürünler kişiye özel tek kullanımlık oluyor veya cımbız makas gibi aletler ise sterilize edilmiş oluyor.

Henüz 3 seans oldu. Daha yolum uzun. Ama şöyle de bişey varki çıtayı çok yükseklere koymuyorum, sonuçta hiçbir ürün "mucize" yaratmıyor. Eğer dolgun kaşlarınıza güzel bir şekil vermek istiyorsanız hiç düşünmeden Benefit Brow Bar a gidin ama benim gibi açık renk ince kaşlarınız varsa da Benefit e gidip kalın düz harika kaşlarım olacak gibi hayallere de kapılmayın!:) Sadece olabilecek en doğru şekillendirmeyi profesyonel kişiler tarafından yaptırmış oluyorsunuz. Kendi adıma şimdiden bile elde edilen sonucun beni mutlu ettiğini söyleyebilirim:) 

Sorularınız olursa lütfen yorum olarak bırakmayı unutmayın. Ayrıca Benefit Brow Bar servisinin hangi Sephora mağazalarında olduğunu ve fiyat listesini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

-Paylas-

9 yorum:

  1. ilk resimle ikinci resim arasındaki bariz fark ortada gerçketen

    YanıtlaSil
  2. Ayy sedos harika bisi bu ama ben orda degilim :( kas aldırmak o kdr zor ki hrkes beceremiyor inceltiyo yamuk yumuk sekil veriyo iyk ben de kendim sadece topluyorum orda olmayı cok isterdim :) sen degerini bil bebis

    YanıtlaSil
  3. vavv gerçekten çok yakışmış ve harika duruyorr fiyata baktım şekil ve boyama 55 tl gayet uygun bi bakacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de Ankara Panora'daki brow bar a gidiyorum çok memnunum şekillendirme konusunda. Boyayı da her seferinde yaptırsam mı diyip vazgeçiyorum çünkü koyu duran kaşlardan hiç hazzetmiyorum ve hep öyle oluyor sanki sonuç:( sende de çok bariz koyulaşmış sana çok yakışmış ama benim zaten kaşlarım koyu kestane, simsiyah olursa diye korkuyorum:(

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın gayet güzel olmuş

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş durmuş ayrıca gözlerinize de maşallah diyorum :))

    YanıtlaSil