13 Mayıs 2016 Cuma

Kiehl's Rare Earth Temizleyici

Merhaba :)

Üründen bahsetmeden önce Kiehl's markasıyla nasıl tanıştığımı yazmazsam olmaz. Tam 3 sene önce markayı bir dergi sayfasında görmüştüm. O zamanlar İzmirde mağazaları yoktu. İnternet sitesinden araştırdığımda, kuruluşunun çooook eskilere dayanması, bitkisel içerikleri vs. epey ilgimi çekti. Ozaman internet üzerinden sipariş verilmiyordu telefonla bağdat caddesindeki Kiehl's i arayıp, ödemeyi havale ile yapıp öyle ulaşabildim ürünlere. Bendeki azmi takdir ediyorum şimdi olsa o kadar zahmete girmezdim:) Karma ve bol gözenekli cilde sahip olduğum için Rare Earth serisinin temizleyici, tonik, nemlendirici ve maske olmak üzere tüm ürünlerini tek seferde sipariş ettim. (Gözü nasıl kararttıysam artık tam düğün öncesiydi çünkü :) Ürünleri düzenli kullandıktan yaklaşık 1 ay sonra herkes cildim için ne kullandığımı sorar olmuştu. Bendeki siyah gözenekler gitmiş yerine beyaz küçücük noktacıklar gelmişti. Ben tabi musmutlu :) Aldığım ürünler bana 6 ay kadar gitti, bereketli olmaları çok hoşuma gitti. Neyse uzatmadan ben bu mutlulukla bir sonraki ürünlerimi de yine set olarak Kiehl's mağasasından sipariş ettim ama başka bir seriyi denedim. Rare Earth den ne kadar memnun kaldıysam diğer seri de bi okadar kötüydi hiç sevmedim. Sonra başka markaları denedim ve iki ay önce yeniden Kiehls Rare Earth serisinin yüz temizleme ürününe geri döndüm.


Kiehls Rare Earth Yüz Temizleyici, sitesinde "amazon beyaz kili içeren arındırıcı ve gözenek küçültücü temizleyici" olarak geçiyor. İçeriğinde ayrıca aloe vera, mikronize istiridye kabuğu ve yulaf çekirdeği tozu da varmış. Ürünün hedefi normal ve yağlıya dönük ciltlerin günlük temizliğini yaparken gözenek görünümünü küçültmek. Yapısını jel veya krem gibi tanımlayamıyorum. Yumuşak killi bi dokusu var ama kesinlikle peeling olarak düşünmeyin. Cilde zarar vermeden tertemiz yapıyor. Yıkarken köpürüyor ama diğer jel temizleyiciler kadar değil. Kiehls Rare Earth Yüz Temizleyici için vaatlerini sonuna kadar yerine getiren kullandığım en etkili temizleyici diyebilirim. Ama...

Kiehls Rare Earth Yüz Temizleyiciyi 3 sene önce ilk kez kullandığımda çok sevmiştim, cildime çok çok iyi gelmişti ama şimdi kullandığımda aynı şeyi söyleyemiyorum. Hatta şuan ki cilt yapım için asla uygun ürün değilmiş diyorum. Epey hassasiyet yarattı, deri altında pütür pütür sivilcelerim çıktı. Sanırım cildim artık eskisi kadar yağlı değil. Çok kuruttu cildimi halbuki çok emin olarak almıştım:(  Neyse lafı uzatmadan şunu net söyleyebilirim ki gözenek problemi olan yağlı ciltler bu ürüne mutlaka bakmalı, cildi mükemmel temizliyor yağdan arındırıyor ve gözenekleri gözle görülür şekilde küçültüyor. Diğer cilt tipleri ise bence asla kullanmamalı!

Kiehls benim çok sevdiğim bi cilt bakım markası denediğim çoğu ürününden memnun kaldım. Kiehls Rare Earth Yüz Temizleyicinin şuanki fiyatı 69-TL. Çok bereketli bir ürün 5-6 ay rahatlıkla kullanılabilir. Buarada kiehls.com.tr ye tıklayarak diğer Kiehls ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

-Paylas-

4 yorum:

  1. bir tester deneyeyim bakayım herkes çok övüyor bunu..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten yıllar için de cildin yapısı da ihtiyaçları da çok değişiyor. Umarım sana iyi gelecek yeni ürününü çabuk bulursun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. benim de çok merak ettiğim bir üründü ama şimdi emin olamadım. en iyisi tester bulup denemek, ayrıntılı anlatım için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Fiyatları biraz daha uygun olsa keşke :/

    YanıtlaSil