27 Nisan 2016 Çarşamba

Wet'n Wild Megalast Lipstick / In The Flesh


Merhaba :)

Çok sevdiğim blogger Görkem Karman ın Mac Mehr ruja muadil olarak gösterdiği Wet'n Wild In The Flesh ruju sonunda bende aldım. Sonunda diyorum çünkü Gratis stoklarında bulmak çok zor oldu kendisini.


Bu ruju almamdaki en önemli sebeplerden biri de Mac Mehr (yazısı için tık tık) rujumu aldığım günden beri elimden düşürmemem, neredeyse hergün sürmem ve yaklaşık iki ayda rujun yarısından fazlasını bitirmiş olmamdı. Sürekli Mac Mehr alamayacağıma göre uygun fiyatlı muadilini edinmem kaçınılmazdı :)


Wet'n Wild Megalast Lipstickler geçen yıldan beri çok popüler olmasına rağmen ben ilk kez deniyorum. Yanlızca In The Flesh rengi mi böyle bilmiyorum ama yapısına bayıldım. Resmen dudağı kurutmadan kalıcı olan ve uygun fiyatlı ruj yapmışlar :) 

 


Rengi de kahve-pembe gibi tam benlik. Benim tenimde Mac in Mehr ruju ile birebir aynı durmasa da çok çok yakınlar. Sadece Mehr bende bi tık daha pembe duruyor.


Wet'n Wild In The Flesh rujun sevmediğim tek özelliği ambalajı oldu. Cidden berbatlar. Kapağına hep ruj bulaşıyor ve kapakları çantanın içerisinde açılmaya çok müsait.


Wet'n Wild In The Flesh rujun yapısına rengine ve kalıcılığına gerçekten bayıldım. Mac Mehr yerine kullanabileceğim uygun fiyatlı bi ruj bulduğum için mutluyum. Gerçekten böyle bi performans beklemiyordum. 10-TL lik fiyatıyla Gratislerde bulabilirsiniz.

Sevgiler :*

-Paylas-

12 yorum:

  1. Renk çok cici gerçekten :) Bence yeni seri Wet'n Wild rujların yapısını iyileştirmişler. Spiked With Rum'ın yapısını da çok sevmiştim ben. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. in the flesh daha bana göre sanki..

    YanıtlaSil
  3. bu rengi elime alıp alıp bırakıyorum her seferinde ya çok açık gelirse diye. ama burdan baktığımda sevecekmişim gibi geliyor. en iyisi gidip almak :D güzel yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Bu rujların ambalajları hariç her şeyleri güzel... :)) Çantaya atıp çıkamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ben mehr'i daha çok begendim vallahi :) megalast rujlar sürprizli ruj gibi. Bazısı çok sert, bazısı yumuşacık. Sizi memnun etmesine sevindim.

    YanıtlaSil
  6. rengi gercekten güzelmıs mutlaka bakıcam mehr yerine bunu alırım :)

    YanıtlaSil
  7. Ambalajları beni öldürüyor. Bu kadar iyi olmasına rağmen almıyorum elim gitmiyor :/

    YanıtlaSil
  8. Ah bu ambalajları! Yeni gelen renkler bir harika, bu rengede bayıldım ve severek kullanıyorum, her mevsim kullanılacak joker renk bana göre.. .Ambalajlara bir ayar çekseler süper olacak :)

    YanıtlaSil
  9. Rengi harika bu seriden 5 tane rujum var bu rengi de alacağım mutlaka

    YanıtlaSil
  10. Wet'n Wild rujlarından hiç kullanmadım şuan iyi ki de kullanmamışım dedim :)

    YanıtlaSil
  11. çok şeker bir renk !! Yakında ben de böyle bir renk istiyorum

    YanıtlaSil
  12. Bu tonları ben de seviyorum! Bir de sürebilsem? In the flesh daha hoş sanki :)
    Kapakları rahat çıkıyor herhalde Blana öyle yazmış?

    YanıtlaSil