21 Nisan 2016 Perşembe

LOREAL INFALLIBLE 24H-MATTE

Merhaba :)

Günlük makyajda fondöten kullanan biri değilimdir. Yüzüme ağırlık verdiğini, gözeneklerimi tıkadığını düşündüğüm için pek rahat hissedemem kendimi. Ama özel günlerde yada doğru düzgün bi makyaj yapıyım dediğim zamanlar fondötene ihtiyaç duyuyorum tabiki. İşte öyle zamanlar için kurtarıcım Loreal Infallible 24H-Matte fondöten oldu.


Cildimi karma-yağlı olarak tanımlayabilirim. Bugüne kadar bütün fondötenleri denedim diyemem ama denediklerim arasında beni en çok memnun eden bu ürün oldu. Cildimde ağırlık yapmaması ve doğal durması en güzel özelliği bence. Ayrıca makyajı sabah yapıp akşam yıkadığım düşünülürse kalıcılığı da çok başarılı. Bide bazı ten ürünleri gözenekleri iyice belli eder ya bu üründe kesinle bu sonuçla karşılaşmadım. Transparan pudra ile sabitlemeye hiç gerek duymuyorum. Kapatıcılığı çok iyi olduğu için tek kat uygulama benim için yeterli oluyor.

Loreal Infallible 24H-Matte fondöteni ıslak makyaj süngeri yada  stipling brush ile uyguluyorum. Fondöten mat sonuç verdiği için bazen Loreal Lumi Magique ile karıştırıp sürüyorum. Güzel sonuç veriyor aklınızda bulunsun;) Buarada bendeki renk Naturel Rose. Cilt tonumun tıpkısının aynısı :)


Karma ciltler için uygun fiyatlı fondöten arayanlara tavsiyemdir (Ben indirimde 30-TL ye almıştım) Dediğim gibi çok fazla fondöten deneme şansım olmadı belki çok daha iyileri vardır ama benim için gayet yeterli oldu ki daha ne olsun demeyi atlamıyorum her kullandığımda:) İnsanın aldığı ürünü sevmesi ne güzel şey vallahi mutluluk sebebi :))

Sevgiler;)

-Paylas-

15 yorum:

  1. bunu da merak ediyorum ama lumi magic bitince alırım ancak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bitmeden alma canım fazlasına hiç gerek yok :*

      Sil
  2. Bu ürünü genelde seviyor insanlar, güle güle kullan sen de :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm yorumlarınız beni çok mutlu ediyor :*

      Sil
  3. favori fondotenım yağlı ve karma ciltliler cok seviyor cıdden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cildime uygun fondöteni bulduğum için mutluyum bende :)

      Sil
  4. Yağlı-karma ciltli olup bu ürünü sevmeyeni pek görmedim. :) Mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende boşuna önyargılı davranmışım insan cildine uygun fondöteni bulunca mis gibi oluyormuş :)

      Sil
  5. Ben Revlonun colorstay fondotenını kullanıyorum cok memnunum karma cildim benimde tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bittikten sonra ona bakiim canım teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Bu fondötenin testerı vardı bende cildime epey koyu olan tonuydu çok yapay bir görünüm verdi ancak kapatıcılığı çok hoştu. Ten rengime uyan bir rengini almak istiyorum bende elimdekiler biraz azalsında,teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mutlaka tenine uyan bi rengi dene canım tavsiye ederim :*

      Sil
  7. bende bloguma beklerim tatlım http://dblogu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. çok merak ettiğim bir üründü, true match ile bunun arasında kalıp onu almştım. acaba karma cildime bu mu daha iyi gelirdi bilemedim. mat olduğu halde ciltte ağırlık yapmaması çok güzelmiş. yazı için teşekkürler :) sevgiler

    YanıtlaSil