29 Nisan 2016 Cuma

Bestliner Eyeliner Çekme Aparatı

Merhaba :)

Instagramda sık sık gördüğüm eyeliner çekme aparatları çok moda oldu. Bende yıllardır eyeliner kullanan biri olarak çok başarılı olmasam da fena sayılmam. Yinede bi bujiteri mağazasında bu ürün karşıma çıkınca almadan edemedim, kimbilir belki daha güzel bi eyeliner çekebilecektim !? 

 


Kutunun içerisinden 3 farklı şeffaf aparat çıkıyor ve bunlar sayesinde 5 farklı göz makyajı yapabildiğiniz yazıyor. Ben diğerleri ile ilgilenmeden direk kuyruklu eyeliner çekebilme aparatına odaklandım. 1. deneme facia, 2. si ondan da kötü derken youtube dan videolar bulup izledim. Youtube da bu alette muhteşem eyeliner çekebilen insanlar var ama ben bi türlü onlardan olamadım. İş inada binince bikaç kez daha denedim ama yok olmadı, aletle bi türlü anlaşamadık :)


Sonuç olarak ben merak edip aldım, fiyatı 3-TL ydi denemiş oldum içimde kalmadı diyebilirim:) Aldığım en gereksiz ürünler listesinde zirveye bunu yerleştiriyorum. Henüz çöpe gitmedi makyaj çekmecemin derinliklerinde yerini aldı. Eğer bu ürünle ilgili tavsiyeniz, öneriniz, ben şöyle kullandım harika olduğu dediğiniz yorumlarınızı beklerim :)

Sevgiler:*

-Paylas-

9 yorum:

  1. bence çöpe atma birine hediye et. Bir de fiyatı gayet uygunmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Bu tarz urunler çok popüler ama hiç denemedimuzak durmak lazım demekki

    YanıtlaSil
  3. Ya bende de benzer bir ürün var ama omuyor yani... aynen senin gibi Youtube'dan izlemeyi düşünüyordum nasıl yapılacağını :))

    YanıtlaSil
  4. Neyse ki fiyatı çok değilmiş :))

    YanıtlaSil
  5. yok ben de denedim beceremiyorum bazısı hop diye koyup çekiyor hiç anlamadım :-((

    YanıtlaSil
  6. Al benden de aynı sorun, ellerim titrediği için eyeliner çekmekte sıkıntı yaşıyorum ve bu aparatları çok merak ediyordum.. Parası çok değilmiş allahtan :)

    YanıtlaSil
  7. Bende alıp denedim aynı sekilde sonuc fiyasko! Hiç bir işe yaramıyor :))

    YanıtlaSil
  8. Dün ben de gördüm bu aparatı :) Ama eyeliner çekme konusunda sorunum olmadığından ne kadar saçma icatlar bunlar deyip durdum :DD

    YanıtlaSil
  9. bende merak edip alacaktım. iyi ki almamışım. Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takipteyim yeni açtığım bir bloğum var sevgiler. http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil