21 Mart 2016 Pazartesi

Urban Care Shake & Repair Milk Treatment Onarıcı Köpük

Merhaba :)

Uzuuuunn zamandır kullandığım Urban Care Shake & Repair Milk Treatment Onarıcı Köpüğü blogumda yazmak bugüne kısmet oldu. Yanlız bu isim çok uzun ben zaten kendisine kısaca "saç bombası" diyorum.
Öncelikle bu saç bombasıyla nasıl tanıştım kısaca anlatıyım: Gittiğim kuaför saçlarımı yıkadıktan sonra saçıma mis kokulu bişi sürdü, ben tabi hemen sordum ne olduğunu ve Milkshake markasına ait saçlara hem bakım yapan hem mis gibi kokmasını sağlayan bi ürün olduğunu söyledi. Almak için fiyatını sorduğumda 60-TL dedi ve ben tabiki almadım! Neyse internet araştırmalarım sonucu Urban Care Shake & Repair Milk Treatment Onarıcı Köpüğün en az Milkshake köpük kadar başarılı olduğunu okudum ve fiyatınında Milkshake in 1/4 i olduğunu görünce hemen birtane satın aldım.

Urban Care Shake & Repair Milk Treatment Onarıcı Köpüğü kuru yada ıslak saçlarınıza uygulayabiliyorsunuz. Ben genellikle banyo sonrasında ıslak saçlarıma bir miktar uyguluyorum. Hem saçlarımın kolay taranmasını sağlıyor hemde durulanmadığı için saçta kalan bir bakım ürünü oluyor. Yanına birde mis gibi kokusu eklenince bir taşla üç kuş vurmuş oluyorum;) Buarada şekerli süt, krema gibi kokuları sevmeyenler bu ürüne hiç bulaşmasın çünkü gerçekten yoğun bir kokusu var ve hemen uçup gitmiyor, gün boyu saçınızda kalıyor. Ben böyle kokuları çok sevdiğim için gün içinde 3-5 kez saçımı koklamaktan kendimi alamıyorum:) Buarada saçımdaki kırıkları onardımı bilemiyorum ama yeni kırıklar oluşmasını çok geciktirdiği kesin. Saçlara kattığı sağlıklı ve parlak görünüm gerçekten gözle görülür derecede... Buarada benim saçlarım yağlı olmasına rağmen kesinlikle yağlandırma veya ağırlaştırma yapmadı.


Sonuç olarak Urban Care Shake & Repair Milk Treatment Onarıcı Köpük daimi saç bakım favorilerim arasında yerini aldı. Saçınıza hem bakım yapan hem güzel kokan bir ürün arayışındaysanız denemenizi tavsiye ediyorum;)

Sevgiler:*

Diğer saç bakım ürünleri ile ilgili yazılarımı okumak için TIK TIK :)


-Paylas-

14 yorum:

  1. yağlandırma yapmaması güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende ilk önce kesin yağlandırır diye düşünmüştüm ama kesinlikle yağlanmaya hiçbir etkisi olmuyor;)

      Sil
  2. Merak uyandırdı yazın, hiç kullanmadığı ürünlerden...bilgi için tşk.

    YanıtlaSil
  3. Taramayı kolaylaştırıcı ürünleri sürekli kullanıyorum. Köpük formunda olanları hiç denememiştim, mutlaka bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mutlaka bakmalısınız ben teşekkür ederim ;)

      Sil
  4. Canım ben hep şekillendirici kopukler kullanıyorum bunda öyle bir durum var mı anladigim kadarıyla yalnızca bakım için ve güzel kokusu için kullanıyorsun değil mi? Benim dalgalı saçlarıma bi de şekil verse tadindan yenmezmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu şekillendirici değil sadece bakım köpüğü ama bunun pembe kapaklı olanı aynı zamanda şekillendirici olarak kullanılıyo ona bi bak istersen ;)

      Sil
  5. Ben de ilk kez kuaförümde uygulanması dolayısıyla tanışmıştım bu ürünle, ne yazık ki kuaförler fiyatları abartıyor bu satış yöntemi eskidendi hâla bu tutumu sergilemeleri tuhaf. Çok faydalı bir yazı olmuş,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok pahalıydı... Ben teşekkür ederim sevgiler:*

      Sil
  6. Acaba dışarıda da 60 tlmi ki o ürün.Araştırsaydın canım bazen kuaförler üzerinede koyup satabiliyorlar uyguna alıp.. Ben bu ürünü hep düşünüyorum aslında ama bir türlü şans vermiyorum aslında nedeni belli korkuyorum :/ saçta ağırlık yapan ürünlerde çok sıkıntı yaşıyorum, buda öyle olurmu ki diye hep öteliyordum yazın güzel denk geldi, daha sıcak bakabilirim artık, teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında internetten araştırdım kargosuyla fln yine aynı fiyata geliyodu.. benim bahsettiğim üründe benim saçlarım da ki ince telli ve yağlılar kesinlikle ağırlaştırma yapmıyor;)

      Sil
  7. ne zamandır aklımda bi türlü alamadım daha ama mutlaka deneyeceğim ürünler arasında :)

    YanıtlaSil