24 Şubat 2016 Çarşamba

Loreal Lumi Magique Makyaj Bazı

Merhaba :)

Loreal Lumi Magique Makyaj Bazı, 14 Şubat indiriminde dayanamayıp aldığım iki üründen biri oldu. Bu baz makyajda aydınlıklık görünüm sağlamak için genellikle ten makyajının altına kullanılıyor. Ancak ben ten makyajı yapmadığım için sadece "highlighter" olarak kullanmak üzere aldım.


Makyajda aydınlık görüntüyü çok sevsemde yüzümde parıl parıl parlayan ve aydınlatıcı sürmüşüm gibi duran ürünleri pek sevmiyorum. Eminim çoğunuz benim gibi düşünüyordur zaten uzun zamandır makyaj trendleri "doğallık" yolunda ilerliyor.


Loreal Lumi Magique, bence tam da bu amaca hizmet ediyor. Elimin üzerine bir pompa alıp yüzümde güneşin vurduğu yerlere ıslak süngerle uyguladığımda harika bir sonuç veriyor. Üstelik benim yağlı/karma cildimle bile harika uyum sağladı ki kuru ciltler gözü kapalı alabilir:) Bi artısı daha varki Loreal Lumi Magique silikon içermiyor. Bu benim için çok önemli çünkü silikonlu likit ürünlerin cildimde sivilceler oluşturması an meselesi!


İndirimden 20-TL ye satın aldığım Loreal Lumi Magique Makyaj Bazı nı şiddetle tavsiye ediyorum. Almak için ben geç bile kalmışım, siz kalmayın. 
Sevgiler:)



-Paylas-

9 yorum:

  1. ben de indirimden aldım ve çok severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Kuru ve mat cildimde fondöten altında harikalar yaratan bir baz bu... Pek severim :)

    YanıtlaSil
  4. Çook uzun zamandır istiyorum bu bazı ama nasıl oluyorda almak nasip olmuyor anlamıyorum :/

    YanıtlaSil
  5. Merak ettiğim bir üründü paylaşımın için çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  6. merhaba blogunuuzu takipteyim,bana da beklerim:)
    sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil