19 Şubat 2016 Cuma

Clarins Cilt Bakım Seti

Merhaba :)
Son zamanlarda beni çok mutlu eden bir alışverişim oldu ve hemen yazmak istedim sizlerinde indirim bitmeden haberiniz olması açısından. Bu setin içerisinde 5 adet ürün var ve normal/karma ciltler için öneriliyor. Daha önce Clarins markasından ürünler kullanmıştım. Cilt bakım ürünleri içeriğinin diğer emsal kozmetik markalarının içeriğine göre daha temiz ve bitkisel olduğunu biliyorum. Kullandığım tonik, temizleyici ve nemlendirici bitmek üzereyken uygun fiyata yakaladığım bu seti satın almadan geçmedim.



1)Clarins Tonik : İris çiçeği özlü bu tonik alkolsüz olduğu için karma cildime çok iyi geliyor. Setin içindeki boyu 100 ml. Daha önce büyük boyunu kullanmıştım, detaylı yazısı için TIK TIK.

2)Clarins Yüz Temizleme Jeli: Cilt bakım rutininmde cildimin derinlemesine temizlenmesi benim için çok önemli. Bu temizleyici de jel veya köpük formda değil, elinize aldığınızda krem ama cildinizde suyla birleşince hafif köpüren yapısı var. Pek alışkın olduğum tarzda bir temizleyici olmasa da yıkadıktan sonra cildimi yumuşacık yapmasını sevdim. Setin içindeki boyu 50ml. Çok az miktar yettiği için uzun süre beni idare edeceğe benziyor.

3)Clarins Nemlendirici: Söylemek için çok erken olduğunu bilsemde hissediyorum!:) Aradığım yağsız ama nemlendirici etkisi yüksek ürün bu galiba... Setin içindeki ürün boyu 30 ml.

4)Clarins Peeling: Bu peelingi mağazada elimin üzerine denediklerinde aşık olmuştum :) Cildimdeki etkisini merak ediyorum. Henüz deneme fırsatım olmadı. Setin içindeki ürün boyu 15 ml

5) Clarins Göz Makyaj Temizleyici: Setin içindeki en umursamadığım ürün bu oldu itiraf ediyorum:) Fakat beni çok utandırdı çünkü kendisi çift fazlı olmasına rağmen asla yağlı his bırakmadan temizliyor, hatta bence içinde yağ yok ve tek harekette göz makyajınız tertemiz oluyor. Rimel, eyeliner vs dahil! Setin içindeki ürün boyu 50 ml.

İçerisinde 5 adet ürün bulunan Clarins Cilt Bakım Seti ni YKM den 109-TL ye satın aldım. Buarada kocaman bi makyaj çantası da bonusunuz oluyor:) Eğer ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim, çünkü benim için Clarins cilt bakımında en başarılı markalardan biri. Sevgiler :)

-Paylas-

6 yorum:

  1. Clarins'in peelinglerini bayılarak kullanıyorum. Eminim çok seveceksiniz.
    Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle hissediyorum canım teşekkür ederim :)

      Sil
  2. faydalı bir yazı olmuş ellerine sağlık
    blogunu takibe aldım bende beklerim
    kurabiyesever.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Aslında benimde nöyle bir sete ihtiyacım var ama cildim kurudan yağlıya dönükmüş sivilce veya minik bezeler oluşur diye korkuyorum :( O yüzden 3/4 yıldır ısrarla aynı markadan şaşmıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında memnun olduğun markadan şaşmamak en güzeli ve senin yaptığın en doğrusu:) ben sürekli bi macera arıyorum farklı bişiler kullanmak istiyorum ama çok memnun olduğum bişi varsa yine dönüp dolaşıp ona gidiyorum sonunda ;)

      Sil