10 Ocak 2016 Pazar

Pizza Locale

Merhaba:)

Yeni bir mekan keşif yazısında beraberiiiizz :) Bu restoran internette, "İki arkadaşın kurumsal hayattan uzaklaşarak yarattıkları kaçış alanı! Farklı pizza lezzetleri deneyimlemek ve samimi bir ortamda keyifle yemek için" olarak tanımlanmış. Ayrıca İzmir Alsancak ta bulunan Pizza Locale Foursquare programından 9,4 puan almış! Siz de benim gibi pizza yemeyi seviyorsanız buraya bayılacaksınız. Gidilecek yerler listenize eklemeyi unutmayın.

Her harf aslında bir menü :)
Öncelikle restoranın dekorasyonu çok tatlı çok orjinal, ahşap masa ve sandalyeler var. Çok büyük bi yer değil, talep fazla olduğu için sıra beklemeniz mümkün. Çok geniş bir menüsü var, istediğiniz içerikte çok rahat pizza bulabileceğinize eminim. Pizzaların küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 boyu var.


Bir kabaklı, birde füme kaburgalı pizza söyledik. İkisi de orta boydu ve iki kişi tıka basa doyduk. Pizza malzemelerinin çok kaliteli olduğunu ilk lokmada anlayacaksınız. Özellikle peynirleri gerçekten muazzam.


Buarada orta boy pizza fiyatları 20-25 TL arasında değişiyordu. Bundan sonra pizza yemek istediğimde adresim Pizza Locale olacak. Yolunuz düşerse denemeden geçmeyin, benim için bir kabaklı pizza yiyin :*

-Paylas-

1 yorum: