21 Ocak 2016 Perşembe

Mac Mehr Ruj

Merhaba :) 


Konuya girmeden önce küçük bi not paylaşmak istiyorum sizinle. Uzun zamandır hayatıma minimalizm/sadeleşme felsefesini uygulamaya çalışıyorum. Büyük ölçüde başardığımı ve daha mutlu olduğumu söyleyebilirim. Sadece ihtiyacım olanları alıp, gereksiz ürünleri biriktirmemek, yedeklememek gerçekten insanı hafifletiyor. Makyaj malzemelerinde de durum böyle. Mesela şuan çekmecemdeki bütün pembe rujları bitirdim ve doğal tonlarda pembe bir ruj istediğim için bu Mac alışverişini yaptım. Alışveriş sırasında bi allığı çok beğendim ama kendimi tutup almadım, neden, çünkü evde hala kullanabileceğim allıklarım var, onlar bitince alacağım!:) Sonuçta iki yanağımız bi dudağımız var dımı onlarca allığa, ruja ihtiyacımız yok aslında! Herneyse lafı çok uzattım, günlük kullanabileceğim ruj ihtiyacımı karşılamak için tercihim Mac markasının son zamanlardaki en popüler rujlarından biri olan Mehr oldu ve sadeleşmiş, miniminnacık makyaj masamda yerini aldı:) 


Mac in mat rujları arasında yer alan Mehr isimli ruj, dudağınızda mat bir görüntü oluştursa bile yapı olarak dudağı kurutan matlardan değil. Benim gibi özellikle kışın dudakları kuruyan ve çatlayanlardansanız ve aradığınız mat ruju bulamadıysanız buna kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum.


Dudakta çizgi çizgi durmuyor. Kalıcılığı gerçekten çok yüksek, sabah ve öğle yemeğinden sonra olmak üzere rutin bir iş günümde 2 kere ruju tazelemem yetiyor. Gereksiz bi detay olsa da belirtmeden geçersem olmaz; kokusu çok güzel :) Mehr ruj, çinde hem kahve hem pembe hem gül kurusu bulunan ve diğer markalarda kolay kolay muadili bulanamayacak bir renk bence. Alışılmış bir pembe diyip geçemem yani :)


Bloglarda, sosyal medyada, yotube da övülen Mac Mehr ruju bende deneyip çok sevdim ve övüldüğü kadar varmış diyorum. Mac mağazasına gidip mutlaka denemenizi tavsiye ederim;)

-Paylas-

15 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir karar almışsın,azıcık bende yapabilsem ne iyi olur ama yapıcam,yapmalıyım! :) Bu renk çok güzel, kullanmadım ancak görsellerden anladığım kadarıyla Mac'in en güzel rujların sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla almanın sonu yok canım her gün yeni bişiy çıkıyo bende çareyi bu kararla buldum :) rengi de yapısı da çok güzel rujun ilk fırsatta bak bence;;)

      Sil
  2. Rengini çok beğendim günlük kullandığım tonlardan :) Sadeleşme fikrine katılıyorum ben de son zamanlarda alışverişlerde az ve öz mantığıyla hareket ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet günlük kullanıma çok uygun bi ruj ayrıca tebrik ederim bu mantıkla hareket edebilen insan çok az ;)

      Sil
  3. hepi topu iki yanak bi dudak! ne kadr doğru yazmışsın! ben de uygulayabilsem azıcık şu felsefeyi harika olacak. zilyon tane makyaj malzemem ve kozmetiğim var eve gelenler sen ne yaptın diyip duruyor :D kendimi tutmaya bi yreden başlamam lazım. (tutamadı) :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah çok tatlısın:) ilk başlarda bende tutamıyordum kendimi epey zaman aldı ama sonuçtan memnunum vazgeçmeden denemeye devam et ;)

      Sil
  4. valla fenomen oldu resmen bu ruj da ama olmayacak gibi de değil renk efsane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de canım ama bütün övgüleri hakediyor inan :)

      Sil
  5. Bu rengi çok beğeniyorum böyle karşıdan karşıdan ^o^ Acaba bende nasıl durur onu bi bilemiyorum *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her tende farklı duruyor canım bi denemelisin mağazaya gidip ben her halükarda güzel duracağını düşünüyorum :)

      Sil
  6. Nice color, have a good day

    http://historiassparacontarr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Mutlaka bakıcam. Bu arada bende de dayanamama problemi var her gördüğümü,duyduğumu alasım geliyor. Durmamız gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e tabi durmak çok kolay olmasa da başardığında mutluluk veren bişiy pes etmeden ilerlemeni öneriyorum çağlacım :*

      Sil
  8. Tatli bir renk gerçekten ben de böyle beğenir ama kullanmam hic:)))))
    fulyapimlezzetler.blogspot.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil