17 Ocak 2016 Pazar

Kahvaltı Mekanı Tavsiyesi : Dodi Çiğ börek

Merhaba :)

İzmirde yaşayanlar için bi kahvaltı mekanı tavsiyem vaaaar. Eşimle birlikte evimize yakın bi kahvaltı yapalım uzaklara gitmeyelim dediğimiz zamanlarda tek adresimiz var; Dodi Çiğ Börek. Bu mekanda çiğ börek, mantı ve serpme kahvaltı var.


Biz gittiğimiz zaman iki kişilik serpme kahvaltı ve pişi söylüyoruz. Kahvaltıdaki lezzetler hem çok sade hemde çok lezzetli, ve doğal. Reçeller zaten ev yapımı ve muhteşem. Çemeni, biberli sosu ve adını bilmediğim resimde zeytinin yanındaki şey peynirli cevizli ve acı harika bişiy. Kendileri yapıyorlarmış.


Pişisi hayatımda yediğim en iyi pişiydi. Yağlı değil kesinlikle çok hafif. Arka arkaya kaç tane yediğimi söylersem utanırım!:) Buarada mekan, küçük ama çok şirin. Kahvaltı yapan insanlar olduğu için fotoğraf çekip rahatsız etmek istemedim. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı birgün buraya kahvaltıya getirmiştik ve ertesi gün tekrar gelmek istediler:) Buarada fiyatları gerçekten çok iyi, umarım hep bu fiyat ve kalite standardında kalmaya devam eder.

İzmir Bostanlı ya gelirseniz Dodi Çiğ Börek e uğramadan geçmeyin derim. Harika bi haftasonu olsun... Sevgiler :*

-Paylas-

10 yorum:

  1. Sabah da bi çiğ börek yesem mi diye uyanıp üstüne senin yazını okumak:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olleeyy ;) mutlaka git mervekum cok seversin hem sizin eve de yakin

      Sil
  2. Bende İzmirliyim. burayı hic duymadım ya mutlaka uğramam gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tesadufen kesfettim cok bilinen bi yer degil sanirim...;)

      Sil
  3. ayy valla arkadaşlarla hep mekan sıkıntısı çekiyoruz bu konuda bi tavsiye süper oldu :) bi de bostanlının tam olarak neresinde ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bostanli camiden watsonsa dogru giderken köşede garanti bankasi var ordan iceri girdiginizde goreceksiniz;) (adres tarifinde cok kotuyumdur umarim anlatabilmisimdir)

      Sil
    2. Bostanli camiden watsonsa dogru giderken köşede garanti bankasi var ordan iceri girdiginizde goreceksiniz;) (adres tarifinde cok kotuyumdur umarim anlatabilmisimdir)

      Sil
  4. İzmir'e zaman zaman uğruyoruz eşimle. Uğradığımda mutlaka buraya gitmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. İzmir'e sık sık gidiyoruz kayınvalidemler orda oturunca... Bir gidişimde buraya uğrayayım çok teşekkürler..

    YanıtlaSil