8 Ocak 2016 Cuma

Essence All About Matt Transparan Pudra

Merhaba :)

Yazısını şurada yazdığım Essence maskaradan sonra bu markaya daha bi sempati duymaya başladım ve ihtiyaçlarım doğrultusunda markanın ürünlerini denemeye devam ediyorum.

Transparan pudralar makyajda birden çok işlevi olan ürünler. Örneğin bir transparan pudra ile; *kapattığınız gözaltlarınızı sabitleyebilir ve kapatıcının çizgilere dolmasını engelleyebilirsiniz, *gün içerisinde yüzünüzde yağlanan ve parlama yapabilecek bölgelere uygulayarak parlamanın önüne geçebilirsiniz, *kullandığınız ruju matlaştırmak ve sabitlemek için kullabilirsiniz, *yüzünüze kullandığınız krem ürünlerin uçmasını önlemek ve sabitlemek için de tercih edebilirsiniz. Kimbilir bunlardan başka benim bilmediğim kullanım alanları da vardır :)


Essence All About Matt Transparan Pudra benim ilk transparan pudram o yüzden diğer markalarla kıyaslama şansım yok. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki elimden düşürmüyorum. Ben çoğunlukla yüzüme uyguladığım krem allığı sabitlemek ve rujumu matlaştırarak kalıcılığını arttırmak için kullanıyorum. Çok memnunum, özellikle rujdaki etkisine bayıldım. Artık bütün rujlarımı istediğim matlığa getirebiliyorum ve daha kalıcı olarak kullanabiliyorum.


Renginin bembeyaz olmasına aldırmayın, uygulanınca o rengi kalmıyor. 8 gramlık ambalajıyla 11-TL gibi bir fiyata satılıyor. Essence ürünlerini Gratis ve Rossmann larda bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı transparan pudra arayışındaysanız şiddetle tavsiye ederim ;)

-Paylas-

9 yorum:

  1. Her yerde gördüğüm beyaz renginin beni korkuttuğu pudra. Cildim yağlı da değil ama ısrarla almak istiyorum göz altımı sabitlemek için. Alıp deneyeceğim ben de :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ilk gördüğümde bu beyazlık nasıl geçer demiştim ama kesinlikle ciltle bütünleşip şeffaf bir hal alıyo kesinlikle denemelisin canım ;)

      Sil
  2. Severek kullanıp bitirdiğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu gidişle benimde bitirmem çok sürmez elimden düşürmüyorum çünkü :)

      Sil
  3. Ben de bu urunu severek kullaniyorum. Ozellikle baking makyajlarimin vazgecilmezi ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baking olarak hiç denemedim özel bi makyajda deniyim bi kere bende heveslendim :)

      Sil
  4. bi bana nasip olmadı şu minooş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ilk bulduğun yerde sepete atmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  5. Bende almayı düsünüyorum. Anlattığın iyi oldu teşekkürler :) bu arada bloğuma beklerim caglagrmngl.blogspot.com

    YanıtlaSil