19 Aralık 2015 Cumartesi

Pratik Pazar Tatlısı :)

Merhaba:)

Kış mevsiminde pazar günlerini evde geçirmeyi sevenlerdenim... Önce güzel bir kahvaltı, sonra miskinlik, ufaktan ev işleri derken haftaiçi yapmak isteyip yapamadığım tüm şeylere zaman ayırmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz pazar günü tatlı krizine girince evdeki malzemelerle çok basit olan bu tatlıyı hazırladım ve sizinle paylaşmak istedim.


Önce bir paket toz pudingi 1 litre sütle pişirdim. Puding soğurken yarım paket petit beurre bisküviyi elimle bir kasenin içine kırdım. 2 adet küçük boy muzu da küp küp doğradım. Servis yapacağım kasenin en altına bisküvi ve muzu koyduktan sonra yarısına kadar puding koydum. Dada sonra bir kat daha aynı işlemi uyguladım. En üstünü muz ve bisküvi kırıntılarıyla süsledim. Sıcak haliyle yada soğuk olarak servis yapabilirsiniz. Bu tatlı bizim evden tam not aldı denemenizi tavsiye ederim :)

Bu arada 2016 yılı için aldığım ve sadece mutlu olduğum anları yazacağım 5 yıllık Mutlu Anlar ajandamı çok sevdim. Yazmak için sabırsızlanıyorum :)

-Paylas-

10 yorum:

  1. çok hoş olmuş elinize sağlık :) bloğumdaki çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. ajandaya bayıldım, tatlıyı görmemeye çalışıyorum canım çekerse aşerme modunda oluyo :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ajandayı bende çok sevdim hemen 2016 gelsin de yazmaya başlıyım diye bekliyorum :)

      Sil
  3. Çok pratik ve hoş afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Ajanda çok güzelmiş. Mutlu anları yazmak ise harika bir fikir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ajanda da mutlu anları 5 yıl boyunca yazabiliyosunuz yani aynı sayfada 5 yıl var aynı tarihte farklı yıllarda beni neler mutlu etmiş görebilicem :)

      Sil
  5. tam da tatlı krizindeyken sanırım kalkıp hemen hazırlayacağım kendime :)

    YanıtlaSil