28 Aralık 2015 Pazartesi

Note Full Coverage Concealer

Merhaba:)

Mac ProLong Wear Concealer dan sonra hiçbir gözaltı kapatıcısından tam anlamıyla memnun kalmamış ama ille de uygun fiyatlı olsun diyip concealer arayışlarıma devam etmiştim. Catrice (yazısı için tık tık) ve Revlon (yazısı için tık tık) concealerdan sonra herkesin çok övdüğü Note Full Coverage Concealer ı birde ben denemek istedim ve satın aldım.

 


Note Full Coverage Concealer ın 4 adet renk seçeneği var, eğer açık tenli değilseniz uygun rengi bulmanız çok zor. Bendeki renk 03 Sand. Sarı alt tonlu aydınlık bir duruşu var ve tenimle çok güzel uyum sağladı. İçerisinde soya ve argan yağları bulunuyormuş.


 Note Full Coverage Concealer bence bu zamana kadar kullandığım en iyi uygun fiyatlı kapatıcı. (%50 indirimde 12-TL ye almıştım) Kapatma özelliği yüksek olmasına rağmen bir o kadarda aydınlık görüntü yakalamanızı sağlıyor. Fırçalı aplikatörü ile kolay uygulanıyor. Yapısı katı değil, hatta ilk kullanımda bu kadar sıvı ve hafif bir ürün nasıl kapatır diye şaşırmıştım. Ayrıca çizgilere neredeyse hiç dolmuyor, ben transparan pudra kullanmaya gerek görmüyorum. 


Sonuç olarak, macera aramaya gerek olmadığını düşünüyor ve Note Full Coverage Concealer ı ten rengine uygun tonu bulabilen herkese tavsiye ediyorum;)

 

-Paylas-

18 yorum:

  1. Bende çok memnunum bu kapatıcıdan.Renk skalası biraz dengesiz ancak buna rağmen seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatına göre muhteşem bi performansı var bende çok sevdim :)

      Sil
  2. Merak ettiğim bir üründü. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. bende memnunu özellikle kaz ayağı çizgilerime dolmaması ve yapay bir görüntü vermemesi dolayısı ile...şimdiden iyi seneler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çizgilere dolmama konusunda çok başarılı :) teşekkür ederim sizede iyi seneler :)

      Sil
  4. Ah ah şu renk skalasınını keşke genişletse, 4 numaralasını öneridler bana, gözaltlarım bembeyaz duruyor kendimce... Kullanamıyorum bi' tadını çıakramadım şu ürünün kapatıcılığını :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 numara çok farklı bi renk hangi ton kime olur çözemedim açıkçası :S

      Sil
  5. Denemek için sabırsızlandığım bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım yılbaşı indirimi bitmeden almalısın ;)

      Sil
  6. Ben pek sevemedim bu urunu acikcasi cok acik renk aldigim icin de olabilir ama goz altlarimda gri bi goruntu olusturdu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renginden dolayı sıkıntı yaşamış olabilirsiniz çünkü gerçekten kendi tonunuzdaki rengi bulmak çok zor...

      Sil
  7. Bende yılbaşı indirimindeyken aldım ve aşırı memnunum! Bloğumda da paylaştım beklerim herkesi :) caglagrmngl.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blogundaki yorumları çok merak ettim canım hemen geliyorum ;)

      Sil