8 Aralık 2015 Salı

Moshos Garden Grande Soothing Toner

Merhaba:)

Geçtiğimiz aylarda yazısını şurada yazdığım Clarins toniğim bitince yeni ürün arayışına girdim ve içeriğindeki doğallık beni cezbedince Moshos Garden Grande Soothing Toner i sipariş edip, kullanmaya başladım. 


Cilt bakımını toniksiz tamamlayamayanlardanım :) O yüzden cildimi yakmayan alkolsüz tonikleri tercih etmeye çalışıyorum. Moshos Garden markasının genişlemiş gözenekler için olan bu toniği de tamamen doğal içerikli, tıpkı markanın diğer ürünlerinde olduğu gibi....Zararlı kimyasal, parfüm, renklendirici, koyurucu, paraben vs. kaynağı doğada olmayan hiçbir zararlı madde içermediği, alkolsüz olduğu, tamamen bitki özleri ve sularından oluştuğu markanın kendi sitesinde yer alan bilgilerden.


Moshos Garden Grande Soothing Toner, genişlemiş gözeneklere yönelik yatıştırıcı bir tonik. Ben, akşam makyajımı yıkadıktan sonra, sonra bir pamuğa döküp cildime uyguluyorum, ardından nemlendiricimi uyguluyorum. Yüzümü yakmaması herhangi bir hassasiyet oluşturmadan temizlemesini çok sevdim. Ancak ürünün sitesinde genişlemiş gözenekler için yazdığını hesaba katarsak, gözeneklerimde herhangi bir faydasını görmediğimi de belirtmeliyim. 200 ml toniğin satış fiyatı 40-TL civarındaydı ben alırken, ama zaman zaman sitesinde indirimler oluyor, takip etmek lazım.


Buarada ben toniği son zamanlarda keşfettiğim peeling etkili bu pamuklarla uyguluyorum. Kesinlikle çok memnunum. Cildi zedelemeden toniğin etkisini arttırdığını düşünüyorum. Benri markalı peeling etkili bu pamukları Gratislerde bulabilirsiniz.


İçeriğinin temizliği çok büyük bir artı olan  Moshos Garden Grande Soothing Toner bitince sanırım başka tonik arayışlarım olacak. Ürünü incelemek ve sipariş etmek için Moshos Garden Online sitesini ziyaret edebilirsiniz.

*Moshos Garden Amber&Gül Özlü Kil Maskesi yazım için BURAYA tıklayabilirsiniz.


-Paylas-

10 yorum:

  1. yani o kadar da iyi bir tonik değil sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz beklentiyle alakalı bi durum... tonik kullanırken cildimi biraz sıkılaştırsın istediğim için yeniden almam ama içeriği dolayısıyla da çok severek kullanıyorum...

      Sil
    2. içerik yönünden harika ama vaadini yerine getirmiyorsa o zaman o yazıyı oraya yazmamalılar gözenek küçültüyor diye ama belki 10 şişe bitince küçülüyordur bilemeyiz :) peki en sevdiğiniz tonik sizce hangisiydi bu konuda yoksa arayış devam mı ediyor benim gibi :)

      Sil
    3. kiehls rare earth serisinin toniğinden ve la roche posay effeclar serisinin toniği gözeneklerimde çok işe yaramıştı, siyah noktalarımıda baya azaltmışlardı. Fakat cildime biraz ağır geldiler fazla kuruttular özellikle de la roche. Bakalım ideal tonik arayışım devam ediyor ;)

      Sil
  2. içeriğini begendiğim bir ürün iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım evet içeriği cidden çok başarılı ;)

      Sil
  3. Merhaba,blog keşif etkinliğinden geliyorum,bloğunu takibe aldım,bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. doğal içerikli ürünlere bayılıyorum <3

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, blog kesif etkinliginden geliyorum blogunu takibe aldım banada beklerim :) bu arada blogumda bir yılbası çekilisi var mutlaka katılmalısınız :) zeynepgunluk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, merak ettiğim bir üründü. Detaylı ve güzel bir açıklayıcı yazı olmuş <3
    http://guzellikeditoru.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil