14 Aralık 2015 Pazartesi

Kolay Yılbaşı Narları Yapalım :)

Merhaba :)

Kafamı dağıtmak istediğim zaman yöneldiğim şeyler böyle hobi işleri oluyor. Ya biyerden görüp aynısını yapmaya çalışıyorum yada tamamen kafamdan uydurup bişiler yapmaya çalışıyorum. Tıpkı bu hobi çalışmasında olduğu gibi:)


İzmir kemeraltını bilenler bilir. İş yerim kemeraltının içinde olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum ve öğlen aralarımı genelde kemeraltı sokaklarında gezerek geçiriyorum. Yine bir öğlen arası hobi dükkanlarını gezerken çeşitli boydaki bu seramik narları gözüme kestirdim ve üç farklı boyunu satın aldım. Narlara yapılabilecek fazla bir şey yoktu benim için; kırmızıya boyanıp, cilalanıp, evimin salonunda yerini alacaktı. Zaten ünlü mağazaların dekorasyon bölümünde satılan nar objeleri çokta farklı sayılmazdı ! :)

İhtiyacımız olanlar;

*İstediğimiz boyutlarda seramik nar objeleri (Kemeraltından 3 ünü toplam 10-TL civarında aldım)
*Akrilik boyalar (Ben Kırmızı ve siyah kullandım)
*Vernik
*Fırçalar
*Ve tabiki birazcık heves:)
 

Narların ilk katını kırmızı ve siyah boyayı eşit şekilde karıştırıp uyguladım, diğer iki katı sadece kırmızıyla boyadım. İlk katta siyah boya karıştırmamın sebebi arada gölgelendirme oluşturarak daha doğal bir nar elde edeceğimi hayal etmemdi :) Son kat boya kuruduktan sonra vernik uyguladım ve bu tatlış narlar el emeğim göz nurum olarak salonumda yerini aldı:)

-Paylas-

7 yorum:

  1. Merhaba bende izmirdeyim fakat uzun zamandır işten fırsat bulup kemeraltına gidemedim.Şu an fazlasıyla heveslendim:)En kısa zamanda bir hobi dükkanına uğrama vaktim gelmiş:)sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kolay olanları seçiyorum daha birsürü güzel şey var kemeraltında mutlaka uğrayın :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok keyifli oluyor yapması değil miii ?
    Çok güzel görünüyorlar .

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Yaparken dinleniyorum ben..

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş elinize sağlık :) Aynı zamanda çok da güzel hediye olur bu narlardan :)

    YanıtlaSil