16 Aralık 2015 Çarşamba

Instıtut Esthederm Eau Cellulaıre Spray

 Merhaba:)

Termal sularla arasından su sızmayan biri olarak Portakalrengi.com tarafından gönderilen  Instıtut Esthederm Eau Cellulaıre Spray i hemen kullanmaya başladım.


Institut Esthederm Cellular Spray, yoğun ve doğal formülü ile cildin alt katmanlarına inerek, ölü hücreleri ortadan kaldırmayı, canlı ve dinç bir görünüme sahip olmayı vadediyor. Diğer bir özelliği ise ilk kullanımdan itibaren cildi sıkılaştırması ve kırışıklıklara karşı savaş açması. Özellikle cilt sıkılaştırma özelliğini okuyunca daha bi hevesle kullandım:) Aynı zamanda paraben içermiyor.

Ben bu spreyi gece cildimi temizleyip yıkadıktan sonra uyguladım ve üstüne nemlendiricimi sürdüm. Uyandığımda cildimi daha aydınlık ve sağlıklı hissettim. Gözeneklerim küçülmedi ama sanki siyah noktalarım bu ürünle birlikte daha azaldı.  Instıtut Esthederm Eau Cellulaıre Spray i, termal suyun biraz daha etkili olan hali diye düşünüyorum. Çok beğendiğim bir ürün oldu ama fiyatı maalesef ki çok pahalı. 100 ml lik formu 100-TL civarında satılıyor. Detaylı olarak incelemek ve satın almak için Portakalrengi.com u ziyaret edebilirsiniz.


-Paylas-

11 yorum:

  1. merhaba:)
    Ben bu tarz ürünlerin kullanımının çok da fayda ettiğini düşünmüyorum, çok şey vaad eden ürünlerin etkisi genelde çok daha az oluyor:) güzel paylaşımın için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiçbir ürün ciltte mucize yaratmıyor ama vaadettiklerinin yarısını bile gerçekleştirse benim için başarılı sayılır o yüzden bu ürün termal sulara göre daha etkili buldum ben :)

      Sil
    2. O da doğru valla arkadaşım:) Blogunu takibime aldım bu arada..
      Çok çok sevgiler...

      Sil
    3. Benden de kocaman sevgiler:) buarada bloguna geldim bile ;)

      Sil
  2. güzel ürünmüş teşekkürler :) bende bloğa beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım blogunu sık sık ziyaret ediyorum zaten :)

      Sil
  3. Termal sulara ben de bayılıyorum cnm, güle güle kullan, harika görünüyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım bu ürün termal sulardan daha etkili kesinlikle :)

      Sil
  4. baya pahalıymış :) Gidipte almam denemek için baya baya övülmesi lazım ki bende o etkıye ınanıp alıyım :) ama zor bence :) sız ıyı gunlerde kullanın :) fazla da kullanmayın bıtmesın :))

    YanıtlaSil