11 Aralık 2015 Cuma

Essence I Love Extreme Volume Mascara

Merhaba :)

Kozmetik alışverişlerinde en sık aldığım ürünler maskaralar oluyor. Çünkü neredeyse her gün kullandığım için çok çabuk bitiriyorum. Bir Rossmann mağazası alışverişimde de uygun fiyatı dikkatimi çekince dayanamayıp Essence I Love Extreme Volume Mascara yı satın aldım.


Essence I Love Extreme Volume Mascara'nın benim için vurucu noktası fiyatının 10 -TL olmasına rağmen gösterdiği performansı oldu.


Bu maskaranın kocaman tombik bir fırçası var. Fırçanın kirpiklere volume kazandırması güzel ama sürüşü çok zorlaştırıyor. Şahsen ben maskarayı uyguladıktan sonra bir de göz kapaklarımı temizlemekle uğraşıyorum. Ayrıca 4-5 saat sonra biraz göz altlarınıza dökülme yapabiliyor. 
Kirpiklerimde uygulanmış halini yukarıda fotoğrafladım. Hacim vermeyi vadedip bunu gerçekleştiriyor. Üstelik fiyatı, bu kadar başarılı bir maskaraya göre çok uygun. Bütçe kısıtına takıldığım durumlarda satın alıp kullanacağım bir maskara oldu tavsiye ederim ;)







-Paylas-

14 yorum:

  1. Ben de esssencin maskaralarını çok seviyorum ama kıl fırça olanlar dağılma yapıyor maalesef, ben daha çok silikon fırçaları tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hem sürerken dağılıyor hemde sürdükten birkaç saat sonra dökülme oluyor ama fiyatına göre göze alınabilir bence:)

      Sil
  2. ayni serinin bir de pembe olanini denemeni tavsiye ederim, cunku ben siyahi da pembeyi de denedim hatta bi yazimda artilarini eksilerini de karsilastirmistim ama gonlum pembeden yana ve halen ayni maskarayi kullanmaktayim cok da guzel geciniyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet pembenin çok güzel olduğunu okumuştum ozaman bu bitince pembeyi hemen alıp deneyeceğim ;)

      Sil
  3. Gerçekten oldukça etkili bir maskaraymış.Denenebilir.Bu arada ben kirpiklerden çok göz rengine takıldım.Kocaman bir nazar boncuğu gönderiyorum.Maşallah:)

    YanıtlaSil
  4. ahhh rimeller olmazsa olmazım. gayet de güzel hacim vermiş beğendim.
    sizi takibe aldım. ilginizi çekerse bloğuma sizi de beklerim.
    sevgiler
    http://suichenn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel gözlerin varmış maşallah bu kadar yakında ilk kez gördüm :) Pembe olanını ile bunun arasında kalıyorum hangisi daha etkili acaba diye, ikisinide almak lazım galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bende bu bitince pembeyi almayı düşünüyorum

      Sil
  6. ben bu maskaralara aşığım buda çok güzel pembe olanı da hem de çok uygun :) sana da çok yakışmış harika durmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Blog keşif etkinliğinden geliyorum :)
    Bana da beklerim
    http://mavikivi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. acaba benim kısa ve düz kirpiklerime de iyi gelir mi ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırçası biraz büyük ve tombik olduğu için kısa kirpikleri kavrayabileceğini düşünmüyorum daha ince fırçalı maskaralar daha iyi sonuç verecektir bence ;)

      Sil
  9. Herkes pembe olanını beğenıyor, bence buda çok güzelmiş gule gule sürüştür.

    YanıtlaSil