23 Aralık 2015 Çarşamba

BİTENLER #2

Merhaba :)
 

İkinci "Bitenler" yazımla sizlerleyim. Bakalım 2015 bitmeden ben neler bitirmişim...
 


1) Toni&Guy Sarı Saçlar İçin Şampuan : Bu şampuanı 30 küsür liraya almıştım ama pek memnun kalmadım, sarı saçlar için daha uygun fiyata daha iyi performans gösteren şampuanlar denemiştim. O yüzden tekrar alacağımı sanmıyorum.

2)Morfose Milk Therapy Şampuan: Bir kuaför toptancısından kokusuna kanıp aldığım bu şampuandan çoookk memnun kaldım. Saçlara kıvamında bir yumuşaklık sağlıyor, yani pişmaniye formu vermeden tatlı bir yumuşaklığı var:) Kokusu mükemmel mis gibi şekerli süt kokuyor ama saç kuruduktan sonra maalesef kokusu uçup gidiyor.. 18-TL ye aldığım bu şampuanı yeniden satın alacağıma eminim :)

3) Elseve Saç Bakım Yağı: Çok memnun kalarak kullanmıştım, bitince Elseve Mucizevi Saç Bakım Kremini aldım. Krem formuda güzel ama bu yağın yeri bi ayrı sanki... Yeniden alınacak ;)


4) Listerine Advanced White Ağız Bakım Suyu: Listerin in özellikle bu ağız bakım suyunu çok sevdim ve ilk defa böyle bir ürünü düzenli kullanıyorum. Ağzımda acı bir tat bırakmadan işlevini yerine getiriyor. Yenisini aldım kullanıyorum bile.

5)Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli: Detaylı yazısını daha önce blogumda yazmıştım, buradan ulaşabilirsiniz. Bitince yine Avene in köpük temizleyicisini satın aldım. Onunda yazısı burada ;) Avene temizleyiciler favorim!

6) Clarins Tonik : Çok memnun kaldım ama bitince resmen macera arayıp başka tonikler denedim! Detaylı yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.

7)Nivea Dry Comfort Rollon Deodorant: Memnun kaldığım için sürekli kullanıp bitiriyorum. Ancak içeriği daha temiz ve gerçekten koltukaltlarını kuru tutacak bir deodorant arayışındayım, önerilerinizi bekliyorum ;)

8) Pure Beauty GeoAqua Nemlendirici: Karma ciltler için kullanılabilecek en iyi uygun fiyatlı nemlendirici budur bence! Dibini sıyırdım resmen:) Detaylı yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.


9) Arko El Kremi : Bence vasat bir kremdi, kış için çok yetersizdi. Daha iyisini buldum yakında blogda paylaşırım :)

10)Catrice Light Reflecting Concealer : Güzel başlayan ancak sonu hüsranla biten bir kapatıcıydı. Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

11)Clinique Chubby Stick İntense Ruj - 01 Curviest Caramel : Rengine bayıldım nadir nude rujlardandı kendisi. Ancak hem çabuk bitti hemde kalıcılığı bana çok az geldi. Detaylı yazısı için tık tık.

Bende bitenler şimdilik bukadar. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ...;)

***Diğer bitenler yazımı okuma için TIK TIK.

-Paylas-

6 yorum:

  1. elseve benimde favorilerimden resmen yenilere yer açılmış gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet artık bi ürünü bitirmeden başka ürün almıyorum zaten :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. ayy evet evet gratis yeni yıl indirimi bekliyorum :)

      Sil
  3. 2015 e güle güle, 2016 da gelsin yeniler :)
    Bende yazdım bitenlerimi
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. harika olmuş ellerine sağlık :) Bende blogum beklerim :)

    YanıtlaSil