3 Kasım 2015 Salı

Note Allık / 03 Coral

Merhaba :)

Son zamanlarda elimden düşürmediğim Note markasının 03 Coral rengi allığı blogumun bugünkü konuğu oldu. 

Note Allık


Note Luminous Silk Compact Blusher, benim Note markasına ait ilk ürünüm oldu. Allığın dokusu yumuşacık. Pigmentine diyece sözüm yok, inanılmaz yoğun, çok az miktarı fazla fazla yeterli. Kalıcılığı da ortanın üstünde. Note allıklar, paraben içermiyor ve içerisinde argan yağı ile e vitamini bulunuyor.

Note Allık 03 Numara

Note Allıkların bendeki rengi 03 Coral. Genel olarak şeftali diyebiliriz ama içerisinde hafif kiremitlikte var. Allığı aldığımdan beri bütün arkadaşlarıma denetiyorum ve inanın her ten rengine çok yakışıyor. Hadi itiraf ediyim buğday tenlilere beyaz tenlilerden bi tık daha fazla yakıştı :) Bu allığı kahve alt tonlu nude rujlarla kullanmaya bayılıyorum.

Note Luminous Silk Compact Blusher, 8 gramlık, çok kullanışlı ambalaja sahip. İçerisinde sizi dışarda rahat ettirecek bir aynası ve fırçası var. Fırça acil durumlar için gayet işe yarıyor, hiçte kötü değil.
Note Allık

Note allığı Rossmann mağazasından %50 indirim zamanında 15-TL ye aldım. Bence indirim zamanında kaçırılmamalı. İlk fırsatta Note markasına ait concealer ve 02 numara allığını satın alıp denemek var aklımda. Siz hangi Note ürünlerini kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum :)

****Benefit Hoola Set hediyeli blog çekilişime katılmadıysanız BURAYA tıklayabilirsiniz. Bol şanslar :)

-Paylas-

2 yorum:

  1. İndirim dönemleri gerçekten harika oluyor, rengi de çok güzel görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Nötr piyasaya gerçekten çok iyi giriş yaptı güle güle kullanın takibe alıyorum beklerim bende yeni bloğuma,

    YanıtlaSil