18 Kasım 2015 Çarşamba

Golden Rose Mat Kalem Ruj

Merhaba:) 

Yılbaşına kadar kozmetik alışverişi yapmamak üzere kendime söz vermiştim. Ama Golden Rose un yeni çıkardığı bu kalem rujları deneyince dayanamadım ve 09 numarasını satın aldım.

Golden Rose Mat Kalem Ruj 09 Numara


Hem mat olup hemde dudakları kurutmaması bu kalem ruju sevmeme sebep oldu. Genelde mat rujlarla sorun yaşadığım için bu özelliğine bayıldım. İçeriğinde E vitamini varmış. Sürümü yumuşacık ve tek seferde rengi alabiliyorsunuz.


Golden Rose Mat Kalem Rujların 17 farklı renk seçeneği var. Ben 09 numara kırmızıyı tercih ettim ama çok güzel nude renkleri de var, onlardada aklım kaldı.

Golden Rose Matte Lipstick Crayon 09

Golden Rose Mat Kalem Rujların ambalajını hiç sevmedim, çantanın içerisinde açılıp heryere bulaştı. Ayrıca bu ruju kullanmak için kalın girişli bir kalemtraşınız olması şart. Keşke daha sağlam kapaklı ve alttan çevirerek açmalı bir ambalaj yapsalarmış.


Rujun kalıcılığı için şunu söyleyebilirim; ilk sürdükten sonra birşeyler içsemde bende yaklaşık 4 saat ilk sürdüğüm haliyle kaldı. Daha sonrasındada dudakta kalıyor ama ortaları açılmış olduğu için yenilemeniz gerekiyor. Sanırım daha açık renklerde bu sorun olmayacağı için gün içinde kullanım süresi daha da artacaktır. 

Golden Rose mağazasından 13-TL ye aldığım  Golden Rose Mat Kalem Rujları online olarak satın almak veya incelemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli;)




-Paylas-

6 yorum:

  1. rengi güzelmiş ama asansörlü olmasını isterdim açarken kırılır bu :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir renk. bu formdaki malzemelerin yumuşak kolay sürülebilir olmasını seviyorum.bazıları kolay kırılıyor

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendiğim bir şey ama bir türlü kendi hayatıma sokamıyorum ne yazık ki :( ama rengine bayıldım yarın gidip denemeliyim :) sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş rengi cnm, tşkler kesinlikle ben de bakacağım; )

    YanıtlaSil
  5. Daha önce hiç kalem ruj kullanmadım, ama kalıcı olması hoşuma gitti, mutlaka denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  6. ben de kullanıyorum ama keşke asansörlü olsaymış :D

    YanıtlaSil