9 Ekim 2015 Cuma

Loreal Elseve Mucizevi Yağ - Saç Güzelleştirici Krem

Merhaba:)

Blogumun bugünkü konuğu Loreal Elseve Mucizevi Yağ serisinin Saç Güzelleştirici Kremi. Uzun zamandır beni bukadar heyecanlandıran bir ürün olmamıştı. Hadi incelemeye başlayalım :)

Saç Güzelleştirici Krem


Yazısını ŞURADA yazdığım Loreal Mucizevi Yağın boyalı saçlar için olanından sonra, yorumlardaki tavsiyeler üzerine aynı yağın sarı kapaklı olanını alıp çok severek kullandım. Yenisini almak için markete gittiğimde raflarda aynı serinin saç güzelleştirici kremini görüp hemen satın aldım ve denemeye başladım.

Loreal Saç Bakımı

Saç güzelleştirici bu bakım kremi içerisinde 6 değerli çiçek özü barındırıyor. Saçları besleyerek yumuşaklık ve parlaklık kazandırmayı vadediyor. 3 farklı kullanım şekli var;
  • Banyodan sonra ıslak saça uygulayarak, saçı yoğun bir şekilde beslemek,
  • Kurutma işleminden önce uygulayarak saçı 230 derece ısıya karşı korumak,
  • Son dokunuşta uygulayarak, saça parlaklık kazandırırken şekillendirmeyi kolaylaştırmak.
Loreal Elseve Mucizevi Yağ

Gelelim benim ürünü nasıl kullandığıma ve yorumlarıma;
  • Fındık büyüklüğünde bakım kremini banyodan sonra ıslak saçıma uyguluyorum. Banyo sırasında saç kremi kullanmadığım için saçlarımın kolay taranmasını sağlıyor.
  • Kurutma işlemine geçmeden azıcık daha sürüyorum ve saçlarımı ısıya karşı korumasını sağlıyorum.
  • Saçlarım yağlı ve ince telli olmasına rağmen asla yağlandırmadı. Bu özelliği hiç beklemiyordum ama gerçekten yağlı his bırakma durumu sıfır.
  • Kremi ellerinizin arasında incelttiğinizde yapısı kremden sıvıya doğru geçiyor. Jel veya yağlı bir yapısı yok.
  • Kokusunu çok beğenmedim ama saçta kalmadığı ve keskin olmadığı için beni rahatsız etmedi.
  • Benim için en önemli etkisi şu oldu; yaz mevsiminden çıkan, uçları kırılmış kupkuru olmuş saçlarımı sanki biraz daha toparladı, yumuşattı. Saç kestirme süremi gitgide erteliyorum bu sayede:)
Yaklaşık bir aydır kullandığım Loreal Elseve Saç Güzelleştirici Krem saç rutinimin bir parçası oldu. Watsonstan 9,90-TL ye satın aldım. Siz bu ürünü kullandınız mı? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim ;)

-Paylas-

4 yorum:

  1. ben yağını kullanıp memnun kalmıştım , bu ürünüde afarda görüp merak ediyorum ama saçlarımı ağırlaştırı iyede korkuyorum .. bu yönde yorumlar okumuştum çünkü ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçlarım ince telli ve yağlı olmasına rağmen kesinlikle ekstra bi yağlanma sorunu yaşamadım...

      Sil
  2. Merhabaa, blog keşif etkinliğinden geliyorum ^-^ paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ve gfc ile takibe aldım ... ^-^ Bende makyaj ve bakım üzerine yazıyorum çoğunlukla... Sizinde bana uğramanızı dört gözle bekliyorum *-* sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm ama ben zaten blogunuzu uzun zamandır takipteyim ;)

      Sil