2 Ekim 2015 Cuma

ISANA Kuru Şampuan

Merhaba :)

Uzuuunn bi tatilin ardından normal hayata adaptasyon sürecim nihayet sona erdi de bende sonunda bloguma dönebildim. Sizede olurmu bilmiyorum ama ben tatillerden sonra çok sıkıntılı bi uyum süreci yaşıyorum hem ruhsal hem fiziksel olarak... Neyse efendim konumuza dönecek olursak blogumda bugün ilk kez denediğim ISANA markasının kuru şampuan incelemesi var:)




Benim kuru şampuan deneyimim, kuru şampuanların bukadar meşhur olmasından çok öncelere dayanıyor. Yaklaşık 6 sene öncesinde sephora nın kendi markasının kuru şampuanıyla başladım, daha sonraki yıllarda çeşitli markaların kuru şampuanlarını da denedim. Kuru şampuanların hayat kurtarıcı ürünler olduğunu düşünüyorum. Özellikle kışın hergün duş almadığım için ikinci gün saçlarıma muhakkak kuru şampuan uyguluyorum. Bu ürünlerde önemli olan saçta ağırlık yapmaması, hacim vermesi ve saçları tertemiz! göstermesi :) 


Isana kuru şampuanı saçlarıma az bir mesafeden sıkıp, kurumasını bekledikten sonra tarıyorum. İlk sıktığımda biraz ıslak ve beyaz pudramsı bir görüntü oluşuyor ancak tarama işleminden sonra o görüntü ve ıslaklık kalmıyor. Tüm gün saçlarımı tertemiz ve hacimli tutmayı başardı ve saç derimde ağırlık yapmadı. Üstelik fiyatı da çok uygun. Rossmann mağazarında 8-TL civarında bir fiyata satılıyor. Yağlı saçların ikinci gün kurtarıcı olan bu kuru şampuanı herkese tavsiye ediyorum:)


-Paylas-

13 yorum:

  1. Ben de yıllardır yağlanan saçlarım için kuru şampuan denemeyi isteyip bi türlü cesaret edememiştim. Bi gün Rossmana gidebilirsem tavsiyen doğrultusunda denemeye karar verdim, sana güveniyorum:)

    YanıtlaSil
  2. yorumundan sonra bir şans vermeye karar verdim :) sag ol tatlım

    YanıtlaSil
  3. benim ilk kullandığım benriydi ve berbattı bir de bunu deneyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu benriden daha iyi debersen yorumlarını bekliyorum ;)

      Sil
  4. Kuru sampuanlar konusunda pek dogru secim yapamamamdan olsa gerek bir turlu alisamamistim bunlara. Her bir iki gunde bir sacimi yikamaktan artik bunaldim. Bu urunu gorursem mutlaka denicem!

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende iki günde bir saçı yıkaya yıkaya kupkuru yaptım :) fiyatı çok uygun nası olsa bi dene bence ;)

      Sil
  5. Benim de kuru şampuanlarla bi türlü yıldızım barışmadı. Buna da bi şans vereyim o zaman :)

    www.damlatuzun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Batiste nin kuru şampuanlarını da öneririz:) Blogunuzu çok beğendik ve takibe aldık bize de bekleriz!:)

    www.kardeskardeseblog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. batiste i çok duyuyorum ama henüz deneyemedim teşekkür ederim :)

      Sil
  7. teşekkür ederim hemen geliyorum çekilişinize :)

    YanıtlaSil