21 Ekim 2015 Çarşamba

Armani Si Parfüm

Merhaba :)

Blogda bugün ilk kez bi parfüm yazısı olacak. Çünkü ben ilk kez bir parfümü bu kadar uzun zaman kullandım. Kendisi benim 2014 ün sonlarında keşfettiğim ve yaklaşık bir senedir aralıksız kullandığım Armani Si.

Armani Si Bayan Parfüm


Çok sevdiğim bu parfümü yazmaya karar verdim ancak bir parfüm nasıl anlatılır tam bilemiyorum. Alt nota üst nota işlerinden pek anlamıyorum:) Yinede yaptığım araştırmalar sonucunda bu parfümün üst notalarında; siyah frenk üzümü, orta notalarında; frezya ve gül, alt notalarında ise vanilya ve değerli odunlar olduğunu öğrendim.

Bence Armani Si, ne buram buram vanilya, ne çiçek, nede meyve kokuyor. Parfümü sıktığınızda bütün bunların inanılmaz güzel harmanlanmış haliyle çok zarif bir koku burnunuza geliyor. Kaldıkça teninize yerleşiyor ve en güzeli ordan hiç çıkmıyor. Çok kalıcı. Sabah sıktığım koku akşam eve geldiğimde aynı şekilde kendini hissettiriyor. İnsanları bayacak kadar ağır bir koku değil, hatta hiç ağır bir koku değil ama tenden hemen uçup giden veya belli belirsiz bir his bırakan hafif parfümlerdende değil. Tam kararında, anladınız siz onu;)

Bayan Parfüm Öneri

Şunu belirtmeden olmaz; ben bu kokunun orijinaliyle birlikte doldurmasını da kullanıyorum. Parfüm doldurduğum bi firma var ve hem kalıcılık hem koku açısından orjinaliyle neredeyse birebir aynı. İsteyenler olursa o firmanın adını da mail olarak gönderebilirim. 

Benim Armani Si yorumlarım bu şekilde. Sizin bu parfüm hakkındaki yorumlarınızı ve önerilerinizi merakla bekliyorum. Şimdilik hoşçakalıın ;)



-Paylas-

8 yorum:

  1. Ben de Sİ yi çok seviyorum. Duty Free'lerde hep kampanyalarını gözlüyorum bir tane daha alabileyim diye. Kalıcılığı gayet iyi, kokusu hem yaz hem kış kullanılabilecek bir koku. Farkındalık yaratabilecek kalitede olduğunu düşünüyorum. Bu üründen sonra bir de siyah rengini çıkartmışlar. Onu sevmedim mesela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa siyahını henüz görmedim ilk fırsatta denemeliyim :)

      Sil
  2. Merak ettiğim bir kokuydu, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Konu parfüm olunca, kokularla alakalı biri olaraktan hemen okudum:)
    Bu kokuyu bilmiyordum ama bi deneyeyim diyorum. Öyle bir anlatmışsın ki;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. parfümü teknik olarak anlatmayı beceremem ama hissiyatı vermişim demekki sevindim :)

      Sil
  4. Merhaba blogunuxu takipteyim etkinlikten geliyirum blogumada beklrrim ;)

    YanıtlaSil
  5. Armani code bağımlısıyım Si'yi merak ettim şimdi de, güzel olmuş postunuz, keyifliydi okuması ;)

    YanıtlaSil