6 Ağustos 2015 Perşembe

Pure Beauty GeoAqua Nemlendirici

Merhaba:)

Yazısını ŞURADA yazdığım Kiehls nemlendiricim bitmek üzere bitmek üzereyken, Bayram indiriminde 20-TL gibi bi fiyata düşen Pure Beauty Geoaqua nemlendiriciye bir şans vermek istedim. Malum bazı alışverişler bütçe kısıtına takılıyor ve arada böyle uygun fiyatlı ürünler denemek iyi oluyor.

Pure Beauty GeoAqua Nemlendirici


Öncelikle nemlendiricinin içeriğine ve vaat ettiklerine bakalım;

"GeoAqua doğal mineralli Alp Onsen suyunun Hydromanil ve Tara ağacının tohumlarının özünden elde edilen 3 boyutlu nemlendirme sistemi ile ustaca harmanlanmasıyla oluşmuştur. Onsen suları içeriğindeki besleyici ve iyileştirici minerallerle cildinizi kaplarken, Hydromanil’in 3 boyutlu yapısı cildinizin tüm katmanlarına nüfuz etmeden önce cilt yüzeyindeki suyu hapseder. Ciltte nemlilik ve yenilenmişlik hissi bırakırken, cildin daha pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi görünmesi için hücre yenilenmesine yardımcı olur."


*Bence hem şirin, hem turkuaz renkli, hemde kullanışlı bi ambalajı var. 


Uygun fiyatlı nemlendirici 
*Nemlendiricinin kapağını açtığınızda birde koruma kapağı çıkıyor ki bence bu nemlendirici ambalajları için çok gerekli.


*Öncelikle yapısı çok ince ve jel, hatta bence jelden bile daha ince kıvamında olduğu için karma cildimi hem çok güzel nemlendirdi hemde hiç ağırlık yapmadı. 
*Bu sıcak havalarda cildimi yağlandırmadığı gibi gün içerisinde matlaştırdığını gözlemledim, böylelikle ten makyajı yapanlar için makyaj altına harika bir baz olacağını düşünüyorum. 
*Sürdükten çok kısa bir süre sonra emiliyor, ve ciltte kadife hissi bırakıyor. 
*Ferah bir kokusu var, kesinlikle rahatsız edici değil.
*Ayrıca çok bereketli bir ürün ve az miktarla çok işler başarabiliyorsunuz.


Nemlendirici beni fazlasıyla memnun etti. Cildimin nem ihtiyacını gayet güzel karşıladı. Ayrıca çok bereketli bir ürün Bu marka bana cilt bakımında uygun fiyatlı ürünlerinde başarılı olabileceğini gösterdi.


Pure Beauty Watsons mağazalarında satılan bir Kore markası. Aynı dönemde bu serinin göz kremini de satın aldım onun inceleme yazısı da kısa zamanda gelecek.

Bana Kiehls nemlendiricimi aratmadığın, üstüne birde 3 kat tasarruf etmemi sağladığın için teşekkürler Pure Beauty Geoaqua :)


-Paylas-

13 yorum:

  1. Nemlendirici dediğin böyle olur. Kutusu şık kendi güzel...

    YanıtlaSil
  2. Kore markasi diye daha bir sempati duyuyorum bu markaya. BBkremleri de harika nemlendiricileri de. Guzel gunlerde kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu markanın bb kremlerini kullanan arkadaşlarım var çok memnun olduklarını biliyorum:)

      Sil
  3. Merhaba kelebenk takipte senin blogun da çok güzelmiş :) severek takip edeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. O kadar şık görünüyor ki, sırf bu yüzden denenmeli bence :)
    Takibindeyim canım banada beklerim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ambalajı gerçekten çok güzel :) bende takipteyim canım teşekkürler:)

      Sil
  5. blog kesif etkinliğime katılmışsın tatlım bende takibe aldım seni :) güzel bir nemlendiriciye benziyor bu arada denemek lazım

    YanıtlaSil
  6. Bu nemlendiriciden herkes cok memnun cidden tasarim acisindan ve urun olarak cok iyi :) Ayrica Seda hanim ilginizi cekerse bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fiyatına göre üstün performans sergiliyo bu nemlendirici :) seve seve blogunuza gelirim tabiki betül hanım :)

      Sil
  7. paraben içeriyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzerinde paraben içermediği yazmıyordu. İçerik olaylarından pek anlamam ama sanırım "parabensiz" yazmadığına göre bir miktar içerdiğini söyleyebilirim.

      Sil