26 Ağustos 2015 Çarşamba

Narecza.com

Merhaba :)

Bugün sizlere internet üzerinden alışveriş yapabileceğiniz, kozmetik, bitkisel ve dermokozmetik ürünlerin satıldığı harika bir siteden bahsetmek istiyorum; kendisi Narecza.com ;)

Dermokozmetik alışveriş sitesi

İhtiyacım olan ürünleri internet üzerinden satın almayı tercih ediyorum. Alışveriş yapacağım internet sitesinin ise, hem güvenli olması, hem ürün çeşitliliğinin fazla ve kaliteli olması, fiyatlarının uygun olması, hem de kargonun kısa sürede elime ulaşması önemli.

Narecza.com 2012 yılından beri faaliyette olan güvenilir bir online satış sitesi. Sabit kargo fiyatı 5,90-TL, ancak 99-TL ve üzerinde alışveriş yaptıysanız kargonuz bedava oluyor. Eksta olarak Ankara'da yaşayanlar için hızlı teslimat ve elden teslimat gibi imkanları var. Kargonuz en geç 3 işgünü içinde size ulaştırılıyor.

Dermokozmetik ürünler


Narecza.com da ürün ve marka çeşitliliği de çok fazla. Siteye giriş yaptığınızda, *Ağız ve diş bakımı, *Besin takviyeleri, *Diyet ve zayıflama, *Medikal ürünler, *Saç bakımı, *Sporcu ürünleri, *Vucut bakımı, *Makyaj, Yetişkin ürünleri, *Yüz bakımı, *Güneş koruyucular olmak üzere ayrılmış kategoriler göreceksiniz. Özellikle besin takviyeleri, sporcu ürünleri gibi kategorilere narecza dışındaki sitelerde pek rastladığımı söyleyemem.

Alışveriş sitelerindeki kampanyalarda bence çok önemli. Aşağıda nareczanın dikkatimi çekin birkaç kampanyasını paylaşacağım. 

activar kampanya

sivaderm kampanya


Sizlerde Narecza.com u daha detaylı incelemek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Narecza.com dan online alışverişin yanısıra telefonla da sipariş verebileceğinizi unutmayın:) Sevgiler...

Telefonla sipariş hattı : 
 0312 418 00 45
  0532 130 45 22

-Paylas-

1 yorum: