21 Ağustos 2015 Cuma

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner / 02 Brown

Merhaba :)

Sarı kirpiklerimi kahveye boyadıktan sonra kahverengi eyeliner kullanmalıyım dedim ve uzun zamandır merak ettiğim Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner/02 Brown ı satın aldım.

MAybelline lasting Drama Gel Eyeliner


Maybelline jel eyeliner akmayan jel formulü ile 24 saat kalıcılık vaat ediyor. Aynı zamanda yoğun renk verme ve kolay uygulanabilme özelliği de var.

Kahverengi Eyeliner

Kutusunun içinden bir adet eyeliner fırçası çıkıyor. Fırçanın yapısını ben çok beğendim ekstra bir fırça almanıza gerek yok. Kılları ne çok sert ne de çok yumuşak. Birkaç kez kullanıp elim alıştıktan sonra çok kısa sürede ve kolay şekilde uygulama yapabilmemi sağladı.


Eyelinerdaki kahvenin tonunu çok sevdim. çok acı bi kahve de değil, açık kahve de değil, tam bir koyu toprak kahvesi. Duruşu bana çok mat gibi gelmedi, gözde matlaşıp donuklaşmadan hafif ıslak bir şekilde kalıyor. Ama bu çok parlak parlak durduğu anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın. Sadece donuk durmuyor ve sürdükten saatler sonra bile aynı canlılığını koruyor.


Henüz daha 3-5 kez kullanmış olmama rağmen Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner ın vaat ettiklerini gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Gün boyu kesinlikle akma, dağılma yapmadı ve yoğun rengi gün boyunca kalıcıydı. Üstelik Watsons tan 20-TL gibi bi fiyata almıştım. Severek kullanmaya devam ediyorum ve herkeslere tavsiye ediyorum:) 


***Maybelline Master Duo Eyeliner Black yazımı okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.
*** Kirpik boyama deneyimi yazım için BURAYA tıklayabilirsiniz.


-Paylas-

9 yorum:

  1. Jel liner lar cok guzel olsalarda bir turlu duzgun uygulamayi basaramadim ne yazikki. Uygulama gayet basarili :)

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canim bende ilk kez jel eyeliner kullandim ama simdiden sevdim :)

      Sil
  2. Bende severek kullanıyorum bu eyeliner'ı, bendeki siyah olan ama kahve olanı da istiyorum çok doğal duruyor bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende elimdeki siyah eyeliner bitince bunun siyah olanini alicam :)

      Sil
  3. Maybelline'in başka bir eyelinerını almıştım ve hiç memnun kalmamıştım bu ürününü kullanmadım.Ama anlattığından fena olmadığı belli.Güle güle kullan şekerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende maybelline markasinin baska bi eyelinerini kullandim hatta blogumda yazisi var hic memnun kalmamistim ama bu jel olanlar gercekten cok basarili; )

      Sil
  4. bir kere jel eyeliner kullanmaya alıştıktan sonra insan başka kullanamıyor bence :) Bende aynısının siyahından almıştım uzun süredirde kullanıyorum bitmedi baya bereketli bir ürün :) Yeni keşfettim blogunuzu takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanki artık bende jel eyeliner dışında bişi kullanamam:) teşekkürler canım yorumun için ;)

      Sil
  5. Merhabalar,
    Maybelline Master Pieces'ı kullanıyorum bende. Ve çok memnunum. Sadece yazın biraz bulaşma yapabiliyor, Kıbrıs sıcağı öyle böyle değil :( Onu da altına far sürerek çözümlüyorum. Kullanımı çok pratik geliyor bana. Bu jel eyeliner ları hep merak etmiştim. Çok güzel incelemişsiniz, denemekte fayda var sonuçta. Emeğinize sağlık.
    Bu arada blog keşif etkinliği sayesinde tanıdım ve takibe aldım sizi.İlginizi çekerse benim şirin bloğuma da beklerim.
    http://istanbul-hanimefendisi.blogspot.com.tr/
    Sevgiler.

    YanıtlaSil