17 Ağustos 2015 Pazartesi

La Roche Posay Güneş Koruyucu Spf 50+

Merhaba :)

Ergenlik döneminden beri cildim akneli, karma-yağlı ve hassas olduğu için her zaman güneş koruyucu sürmek zorunda kaldım. İlk başlarda zor olsa da artık güneş kremimi sürmeden evden çıkmıyorum. Mevsim yaz olsun kış olsun fark etmez illaki o güneş koruyucu sürülecek. Bu nedenle iki senedir favorim olan La Roche Posay Anthelios XL Güneş Koruyucu Spf 50+ yi sizinle paylaşmak istedim.

Hassas ciltler için güneş kremi


La Roche Posay Anthelios XL Güneş Koruyucu; *50 üstü güneş koruma içeriyor. *Hassas ciltler için özel olarak üretilmiş. *Ultra hafif ve yağsız bir formüle sahip.

La Roche Posay XL Spf 50+

Kullanmadan önce iyice çalkalamanız gerekiyor. Sıvı ama cildinizde sanki jelleşen bir yapısı var. Sabahları yüzümü yıkadıktan sonra uyguluyorum. Az miktarı yeterli oluyor. Bazı günler öğle arasında yeniliyorum, bazen de unutuyorum itiraf ediyim. Ama buna rağmen tüm gün cildimi korumaya yeterli oluyor. Yağsız ve çok hafif olduğu için cildimde asla ağırlık yapmıyor. Herhangi bir sivilcelenme problemine de yol açmadı.

Turuncu KAsa Güneş Koruyucu

50 ml lik ambalajda satılan bu güneş kreminin açıldıktan sonra 12 aylık bir kullanma süresi var. Hergün kullandığım düşünülürse bana 6 ay civarında gidiyor bu ürün.

Güneş koruması gerektiren hassas ve yağlı ciltlere gönül rahatlığıyla önerebileceğim La Roche Posay Anthelios XL Güneş Koruyucu Spf 50+ yi en son Turuncu Kasa dan 36-TL ye sipariş etmiştim ve ertesi gün elimdeydi. Buradan inceleyebilirsiniz;)

-Paylas-

6 yorum:

  1. Güneş koruma kremi alışkanlığım henüz bu sene yeni başladı ne iyidir ne kötüdür bu konuda pek marka marka bilmediğimden bu yazı benim için çok iyi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka güneş koruyucu kullanmalısın canım bu üründen de memnun kalacağını düşünüyorum:)

      Sil
  2. Merhaba blog keşif etkinliğinden geldim ve sizi takibe aldım sizde takip ederseniz sevinirim

    Bu arada bu ürün kadar iyi bi ürün tanımıyorum bu sene kullanmaya başlamıştım diğer ürünlerden çok daha iyi ve cildimde oluşmaya çalışan lekelere duvar oluyor :)
    ^^ http://yesmyldrm.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir ürün . kadifemsi bir his yartıyor ciltte. benim cildim çok hassas ve kılcal damar problemi var ona rağmen çok memnun kaldım. keinlile tavsiye ederim .

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir ürün . kadifemsi bir his yartıyor ciltte. benim cildim çok hassas ve kılcal damar problemi var ona rağmen çok memnun kaldım. keinlile tavsiye ederim .

    YanıtlaSil