31 Ağustos 2015 Pazartesi

Flormar Puffy Blush / 01 ve 02 numara

Merhaba:)

Bugün size beni çok heyecanlandıran, her kullandığımda mutlu olduğum yeni allıklarımdan bahsedeceğim. Kendileri Flormar ın  Bohemian Dream kolleksiyonunun Puffy Blush allıkları; 
01 Free Spirited Tan ve 02 Hippie Fest.

Puffy Blush


Puffy blush allıkların yapısı pudra-jel olarak geçiyor. Parmağınızı allığa dokundurduğunuzda yumuşacık köpük gibi bir hisle karşılaşıyorsunuz, yanağınıza uyguladığınızda ile pudralaşıyor. İlginç ama ben bu özelliği çok sevdim :) Elle uygulanabildiği yazıyor ancak ben en güzel sonucu RT allık fırçası ile sürdüğümde aldım.

Jel Allık

Şeffaf kapağıyla şirin bir görünüm veren 12 gramlık ambalajlarda satılıyor. Pigmentasyonları ;çok yüksek değil, fırçaya birkaç kere alıp uygulamanız gerekiyor. Ama bu doğal uygulama için güzel bir özellik bence uygulamayı kademeli arttırmayı sağlıyor. Kalıcılıkları; konusunda şunu söyleyebilirim; 02 Hippie Fest gün boyu yanağımda kalırken, 01 Free Spirited Tan ı gün içerisinde yenilemem gerekiyor. Aynı serinin ürünleri olsada kalıcılıklarının farklı olması beni şaşırtmadı değil:)

02 Hippie Fest

02 Hippie Fest rengi kutusunda pespembe görünmesine rağmen tende çok doğal duruyor. Yanaklara canlı, sağlıklı bir görünüm veriyor. Sürüldükten sonra ekstra bi aydınlatıcı uygulanmış gibi sonucu var. Ama bu parlaklık doğal sonuca gölge düşürmüyor yanlış anlaşılma olmasın:)

01 Free Spirited Tan

01 Free Spirited Tan ise beyaz tenim için tam aradığım kahve tonu! Güneşten hafif bronzlaşmış sonucu alıyorum ben bu renk ile. Bronzer niyetine seve seve kullanıyorum. Ayrıca göz kapağıma far olarak uyguladığımda da çok başarılı sonuç alıyorum ;)
 
%70 Flormar İndirimi


 Flormar şuan %70 indirimde ve allıkların herbirini 7,5 -TL ye aldım. İndirimsiz satış fiyatı 24,90-TL.O yüzden bu şirin allıkları indirim döneminde kaçırmamanızı tavsiye ediyorum ;)  Flormar Puffy Blush ları incelemek veya satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

-Paylas-

6 yorum:

  1. pembe olana bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba blok keşif etkinliğinden geliyorum ve bloğunuzu takibe aldım bende bekliyorum bloğuma ;)

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Spirited tan cok guzel, tam sonbaharlik tonlar

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım aldığımdan beri elimden düşürmüyorum :)

      Sil
  4. çok güzel görünüyorlar, kadife gibi sanki, blogunuzu takibe aldım ben de beklerim, sevgiler...
    http://haticesenstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil