29 Temmuz 2015 Çarşamba

Revlon Colorstay Concealer

Merhaba...

Yazısını ŞURADA yazdığım gözaltı kapatıcılarımın ikiside bitince (MAC ve Garnier) yeni bir concealer arayışına girdim. Bayram indiriminde Watsons a gittim. Niyetim Rimmel London markasının kapatıcısını almaktı ama Revlonda da %40 indirim olunca övgüyle bahsedilen bu markadan bi ürün denemek istedim ve Revlon Colorstay Concealer benimle eve geldi.

Revlon Colorstay Concealer


*Yapısı orta incelikte, yani çok kalın da değil çok ince de. Orta derecedeki morlukları güzel kapatıp hafif bir aydınlık veriyor. Yoğun morlukları kapatmada başarılı olabileceğini düşünmüyorum.
*Genellikle parmak uçlarımla göz altıma yayıyorum. Doğal bir sonuç verdiği kesin ama yinede istediğim kalıcılıkla değil. Bir MAC Pro Long Wear değil yani :) 
*Zamanla çizgilere dolma yapabiliyor ama hafif bi transparan pudra ile sorun geçiştirilebilir diye düşünüyorum. 
Revlon Colorstay Light Medium



    Özellikle yaz aylarında ten rengime yakın olsun diye "03 Light Medium" rengini satın aldım.


Yeterli miktarda ürün almanızı kolaylaştıran ince uçlu fırçasını sevdim.

Yukarıda resimde, ürünü bileğime yaydıktan sonraki doğal sonucu görebilirsiniz.

Bu da göz altlarıma uyguladığım öncesi ve sonrası durumu :)

Sonuç olarak ürünün verdiği aydınlığı, doğallığı, kalıp gibi durmamasını çok sevdim. Keşke birazcık daha kalıcı olsaydı benden tam not alacaktı ama olsun bu haliyle de kullanılabilecek güzel bir ürün. Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.

Siz bu ürünü kullandınız mı yada bana önerebileceğiniz concealerlar var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdilik hoşçakalın :)




-Paylas-

3 yorum:

  1. güzel bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir ürüne benziyor denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  3. İlk indirimde alınmalı bence bu arada canım seni blog keşif etkinliğinde gördüm. Blogunu takibe aldım bana da beklerim.

    annesininkizi5.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil