7 Temmuz 2015 Salı

Clarins İris Çiçeği Özlü Tonik / Lotion Tonique Irıs

 Merhaba:)

Tonik mevzunda çeşitli denemelerim ve kararsızlıklarım olduğu doğrudur. Toniğe çok para verilmesi, verilip değmemesi, daha uygun fiyatlı ürünler alınması, o da olmayıp doğala dönmeye karar verilmesi (gül suyu, soda vs denemeleri:)) yada toniğin gereksiz olduğuna kanaat getirip hiç kullanılmaması gibi çeşitli denemelerim oldu.

Gözenekli ve karma bi cildim olduğunu hatırlatıp, kısaca bu denemelerin sonuçlarını aktarayım;
  • Pahalı markalardan tonikler satın alıp hayal kırıklığına uğramışlığım çoktur. Ya içeriklerindeki alkol fazlalığından yüzümü tahriş edip yaktılar, yada cildime ağır gelip alerjik reaksiyonlara sebep oldular!
  • Aman canım sonuçta tonik daha uygun markalar denesemde olur dediğimde cildimdeki yanma ve sivilce problemi zirveye ulaştı!
  • Sedoş'cum boşver gülsuyu-soda gibi doğal, yöntemler neyine yetmiyo dediğimde ise; evet cildimde hiç yanma hissi olmadı hatta verdikleri ferahlık hissi harikaydı ancak bu seferde cildim derinlemesine temizlenmediği için pul pul oldu, üstteki deri tabakası nemlendiriciyle birlikte hep soyuldu. Bilmiyorum anlatabildim mi ama çok tatsız bi his verdi bana :)
 Clarins Karma Ciltler İçin Tonik


Hal böyle olunca son bi umutla cildimi yakmayacak ama güzel temizleyecek bi tonik arayışına girdim. Fazla bi beklentim yoktu ve yaklaşık 1,5 ay önce YKM den Clarins in karma/yağlı ciltler için olan ALKOLSÜZ toniğini satın aldım.

Hayatımın toniği buymuşta haberim yokmuş :) *Herşeyden önce hassas cildimde kesinlikle yanma, kızarma vs hiçbir alerjik reaksiyona sebep olmadı. *Misler gibi temiz kokusuyla cildimi rahatlatıp ferahlattı.*Cildimi harika bi şekilde hiç kalıntı bırakmadan temizledi. *Siyah noktalarım ve gözeneklerim bu ürünü kullandığımdan beri tertemiz görünmeye başladı hatta siyah noktalar neredeyse kalmadı.*Bir de üstüne gözeneklerimi gözle görülür biçimde sıkılaştırdı.
Toniğin yukarıda yazdığım etkilerinde en ufak abartı yok, güvenebilirsiniz. Eğer karma/yağlı ve hassas bi cildiniz varsa bu toniği bi deneyin derim. Cildinizi tertemiz yapıyor. Ben YKM mağazasından 200 ml lik bu toniği 75-TL ye aldım. (Sanırım bi miktar indirimde vardı güncel fiyatını bilemiyorum) Elimdeki ürünler bittikçe Clarins markasından ürün denemeye devam edeceğimi düşünüyorum. Gerçekten çok memnun kaldım.

Siz bu markadan hangi ürünleri kullandınız, tavsiye edebileceklerinizi yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim;) Şimdilik hoşçakalııın...

-Paylas-

8 yorum:

  1. Bende gül suyu, soda ve kahve derken üşeniyor, daha başarılı ve doğal şeyler arayışına girip hüsrana uğruyorum genelde, bunun deneme boyu falan varsa satın alacağım.Güzel günlerde kullan^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım bende gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Tonik çoğu kişi tarafından gereksiz gibi görülse de bence en önemli cilt ürünü :) Bu ürünü çok merak ettim. Eğer denemediysen Cyren'in tonikleri çok çok iyi bi bak derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım bu bittikten sonra ozaman bide Cyren deniyim merak ettiğim bi markaydı :)

      Sil
  3. Deneyimler sonucunda kendimize iyi gelen ürünü bulmak kadar mutluluk verici bir şey olmuyor gerçekten ;)) Güle güle kullan cnm, ben de bir bakayım bu ürüne ;)

    YanıtlaSil
  4. Harika, evet gerçekten bende Beşiktaş Venüs mağazasından tavsiye üzerine set olarak aldım, temizleme sütü, tonik ve göz makyaj temizleme üçlü set, diğerlerini henüz kullanmadım ama sadece toniği kullandım ve müthiş olduğunu keşfettim, karma cildim var ve sivilce oluşmasını önlüyor olanıda geçmesini sağlıyor, ayrıca burun çevresindeki benim siyah noktalarsa yokoldu..

    YanıtlaSil