7 Mayıs 2015 Perşembe

Mac / Satin Taupe Far

Merhaba:)

Satin Taupe benim MAC ten aldığım ilk far ve aldığım ilk günden beri çok severek kullanıyorum.



Rengini resimlerde tam olarak yansıtmam mümkün olmadı, çünkü dümdüz şu renk diye tanımlanabilecek bir rengi yok. Ama biraz zorlarsam satin taupe farı,  kahve-mor karışımı, hafif sedefli, ışığa göre yansımalar gösteren, doğal tonlarda harika bir renk olarak tanımlayabilirim sizin için :)


Ben bu farı göz kapağımın tamamına uygulayarak kullanıyorum ama geçiş rengi olarak kullanıma da gayet uygun. Çok pratik şekilde hem doğal hem şık duran bir göz makyajı elde ediyorum bu far sayesinde.


Sürümü çok kolay, aşırı pigmentli ve gün boyu göz kapağımda kalan çok kaliteli bir far olduğunu düşünüyorum. Göz rengim mavi olduğu için her farı yakıştıramasamda kendime bile yakıştırdığım bu farın her ten ve göz renginde uyum sağlayacağını düşünüyorum. 


MAC Mağazalarından yada Mac Online dan 55-TL ye satın alabilirsiniz. Sipariş vermek yada diğer Mac farlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler şimdilik hoşçakalın;)

-Paylas-

15 yorum:

  1. Fiyat olarak yüksek olsa da renk çok güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım fiyatları yüksek ama bikaç tane sık kullandığımız özel far için değer diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. Refil halde 40₺ değil mi? Refil alıp paletlere koymak daha avantajlı geliyor bana☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hatta benimkide farların refil halde olanı ama paleti olmayanlar için standart fiyatını yazmak istedim:) bu yorumlada refil olarak almak isteyenleri bilgilendirmiş olduk sayende teşekkürler ;)

      Sil
  3. Blogunu yeni keşfettim ve takibe aldım
    Kozmetik ve bakım üzerine blog yazıyorum
    bana da beklerim.
    sevgiler :)
    www.meryyildiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. fiyatları çok yüksek olduğu için daha yanına yaklaşamadım bu ürünlerin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten benimde bikaç tane mac farım var çok sık kullandığımız renkler alınabilir diye düşünüyorum çünkü çok kalıcı ve çok bereketli :)

      Sil
  5. Ya aslında var ya birkaç tane böyle birkaç güzel farın olacak, en kalitelisinden olacak... Birsürü kalabalığa daha mı az para vermiş oluyoruz ki:) Taupe harikaymış sahi...

    YanıtlaSil
  6. MAC in efsane farlarından biri. Galiba en çok Dupe' unu ( benzer renk farklı firmalardan) aranan farlardan biriydi bir aralar. Patina,Club,Mulch,Cranberry ve Naked 'de öneririm. Ayrıca MAC pigments olarak Bluebrown var, harika bir renk. Janjanlı iki rengi içeriyor (taban kahverengi, efekt olarak da şahane bir mavi)... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım ne güzel tavsiyeler bunlar en kısa zamanda mac a gidip söylediğin farlara bakacağım:) pigment hiç kullanmadım ama rengine vurulursam neden olmasın :)

      Sil
  7. Rengi çok hoşmuş bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  8. Almakta kararsızdım ama yazıyı okuduktan sonra almaya karar verdim ve bende çok beğendim söylediğin gibi rengi resimden bile daha güzel :)

    YanıtlaSil