28 Mayıs 2015 Perşembe

Loreal Paris Caresse Ruj (503-301-401 ve 06 numaralar)

Merhaba:)


Bugün blogumun konusu, yıllardır müdavimi olarak alıp kullandığım Loreal Paris Caresse Rujlar. Yani dönemlik heveslenip hadi bi deniyim diye aldığım ürünlerden değil, bi denerseniz eminim sizde çok seveceksiniz :)







Aslında kalıcılığı yüksek olan mat rujlar eminimki bende dahil hepimiz için daha makbul. Ancak benim dudaklarım zaten kuru olduğu için altına da üstünede lipbalm sürsem yinede o rujlar benim dudağımda kuruyup kalıyor. O yüzden içerisinde nemlendirici oranı yüksek olanlar daima favorim oldu. Yazısını şurada yazdığım "Clinique Chubby Stick"leri de severek kullanıyorum ancak fiyatları yüksek olduğu için Loreal in Caresse serisini daha çok tercih ediyorum.





Loreal Paris Caresse rujların *sürümü çok kolay, *içerisindeki nemlendirme özelliği çok yüksek, *dudakları yormadan renklendiriyor, *kremsi yapıdalar. Kalıcılıkları konusunda da benim görüşüm olumsuz değil, bişeyler yiyip içmedikten sonra 2-3 saat dudağınızda kalıyor. Sürümü çok kolay olduğu için yenilemek te sıkıntı olmuyor, ayna kullanmaya gerek bile duymuyorum.

 Gelelim bendeki renklerine;











  •   503 - Seductive Beige : Çok güzel bi nude tonu olmasına rağmen benim en az kullandığım renk bu oldu. Çünkü beyaz tenlileri daha soluk gösteren bir nude kendisi. O yüzden ben esmerlere daha çok yakışacağını düşünüyorum, açık tenliler uzak dursun lütfen!:)















  • 301 -  Dating Coral: Böyle güzel bi şeftali rengi daha var mı biliyorum. Turuncu turuncu durmayan, içerisindeki hafif pembelikle bronz yada şeftali tonlarındaki makyajlara çok yakıştırıyorum. Her ten rengine uyum sağlayacağını düşünüyorum. Tam bir yaz rengi!












  • 401 - Rebel Red: Kırmızı rujları çok sevmeme rağmen dudakta mat ve net duran kırmızıları kendime yakıştıramıyorum. Başkasında görünce çok sevmeme rağmen bi türlü kendim alışamadım. O yüzden bu güzel renk, kırımızı ruj sürmek istediğim günlerde elimin gittiği tek ruj oldu. Hem doğal hemde canlı duran kırmızı ruj arayanlar mutlaka baksın derim;)










  • 06 - Aphrodite Scarlet : Tamam itiraf ediyorum bu ruju bütün bi hafta boyunca çantamdan ayırmadığım ve hergün her makyaja sürdüğüm oldu:) Üzerine söylenecek pek fazla birşey yok favori pembem budur!










Loreal Caresse rujların satış fiyatı 30-TL civarlarında, ancak ben Gratis in 1 alana 1 bedava yada %50 indirim dönemlerinde almayı daha çok tercih ediyorum. Bence sizde öyle yapın ve serinin diğer renklerine göz atmayı unutmayın. Hatta diğer renklerden bana önerecekleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum:)

Şimdilik hoşçakalıın...

-Paylas-

12 yorum:

  1. 503 numaralıyı bende aldım hatta ne kadar zaman oldugunu bıle hatırlamıyorum :) dediğin gibi beyaz tenlilere pek gitmiyor öyle durduğu yerde duruyor uzun zamandır :) ama 301 numaraya bayıldım! çok seviyorum böyle renkleri allıklada çok güzel bütümleniyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 503 ü bileğimde deneyip almıştım ama maalesef dudağımda ölü gibi durdu:( 301 e bende bayılıyorum bitmesin diye gözünün içine bakıyorum :P

      Sil
  2. 301 ve 06 numaranın renklerini çok beğendim paylaşım için tskler ilk fırsatta denemem lazım

    YanıtlaSil
  3. Renkleri cok hosmus canim eminim sana cok yakisiyorlardir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım biri hariç(503) diğerlerini yakıştırıyorum bende kendime :)

      Sil
  4. Her birinin rengine ayrı bayıldım 301 rengi tam benlik gibi görünüyor :) Güle güle kullan hepsini canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım evet senin ten rengine de hepsi çok yakışır eminim :)

      Sil
  5. 503 numarayı pembe üzerine uygulayınca ilginç güzel bir duruşu oluyor, bronzlaşınca daha güzelleşiyor kesinlikle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. itiraf ediyorum 503 ü dediğin şekilde kullanmak hiç aklıma gelmemişti haklısın tatlım pembe üzerine uygulayıp değerlendirebilirim teşekkürler *

      Sil
  6. Renklerine bayıldım. En yakın zamanda denemem lazım :)

    YanıtlaSil
  7. çok hoş renkleri var bloğunu takibe aldım ben de bloğuma da bekliyorum :)

    YanıtlaSil