5 Mayıs 2015 Salı

Lee Stafford Hacim Verici Şampuan ve Kuru Şampuan (My Big Fat Healthy Hair Shampoo ve Original Dry Shampoo)

Merhaba:)

Bu yazımda sizlere Lee Stafford markasına ait iki üründen bahsedeceğim. Bunlardan ilki hacim verici şampuan diğeri ise kuru şampuan. Hadi başlayalım :)



Ben bu markayla geçen yıl Gratis mağazası sayesinde tanıştım. Tam adı "My Big Fat Healthy Hair" olarak geçen hacim verici şampuan bu markadan ilk kullandığım ürün oldu. Yazısını şurada yazdığım favori şampuanıma ara vermek istediğim zamanlarda elim hep buna gidiyor. Dipleri yağlı, uçları kuru olan saçlarımı mükemmel şekilde temizliyor. Yapısı jel kıvamında, kokusu yok denecek kadar az.


Banyoda tek sefer uygulamam yeterli oluyor. Saçlarım gerçekten daha hacimli oluyor, severek kullanıyorum ancak resimde gördüğünüz aşamaya kadar kullandıktan sonra saç derime ağır gelmeye başlıyor. O yüzden bu aşamadan sonra hemen şampuan değiştiriyorum. Ama bu durum benim için bi problem değil çünkü şampuanların sürekli kullanıldığında bir şekilde etkilerinin geçtiğine inananlardanım değişiklik iyidir;) Şunuda söylemeliyimki,  bu şampuan bugüne kadar kullandığım en iyi hacim veren şampuandı.




 Şampuanı ne kadar çok sevdiysem pembe şirin kutusuna aldanıp aldığım kuru şampuanını hiç sevmedim. Saçlarımdaki fazla yağı almak yerine daha çok yağlandırdı sanki ve hiç bir işe yaramadı maalesef:( 

Lee Stafford markasının kendi saç yapınıza uygun ürünlerini (kuru şampuan dışında:)) bi deneyin derim. Özellikle Gratis indirimlerinde kaçırmayın fiyatları makul seviyelere düşüyor. 

Görüşmek üzere;)


-Paylas-

2 yorum:

  1. Hacim e ihtiyacı olan saçlar için hemen tavsiye edeceğim öyleyse ;) sevgiler

    YanıtlaSil