17 Mart 2015 Salı

Watsons Bira Özlü Saç Maskesi

Merhabalaar :)

Blogumun bugünkü konuğu bayılarak kullandığım Watsons markasına ait bira özlü saç bakım maskesi. Ben bu maskeyi Watsons a her gidişimde görüp, alsam mı almasam mı diye kararsızlığa düşüp, her seferinde almadan çıkıyordum. Ta ki Makyaj Tavsiyem Blogunun şuradaki yazısını okuyana kadar :)


Watsons Bira Özlü Saç Maskesi



Tabiki ilk Watsons alışverişimde bu saç maskesi alındı ve hiç vakit kaybetmeden denenmeye başlandı:) Bu maske ince telli saçlara hacim vermeyi ve saçları besleyerek sağlıklı bir görünüm kazandırmayı vadediyor. Çok yoğun bir kıvamı var. Kokusu asla bira gibi değil, aksine mis gibi tertemiz diye anlatabileceğim bir kokusu var:)  Ben banyodan sonra da bu kokunun saçımda kalmasını çok sevdim.

Ürünün kullanma talimatında; saçları şampuanlayıp havluyla nemini aldıktan sonra bol miktarda ürünü saçlara uygunması ve 5-10 dk bekledikten sonra durulanması öneriliyor. Ancak ben 2-3 dk beklettikten sonra duruluyorum. Saçlarım omuz hizasında olduğu için az miktarda kullanmam yeterli oluyor. Banyodan çıkıp saçlarımı kuruttuktan sonra ipek gibi yumuşacık, parlak saçlara sahip oluyorum. Gerçekten çok sevdim ben bu maskeyi. Ancak her banyoda değil haftada maksimum 2 kez kullanıyorum. Daha sık kullandığımda saçlarım yumuşaklıktan pişmaniye kıvamını alıyor:)

Saç MAskesi
Uzun zamandır kullanmama rağmen sadece bu kadar azaldı:)

Watsonslardan 9-10 TL gibi bir fiyata satın alacağınız bu maske 500 ml lik gramaja sahip. Oldukça bereketli. Denemenizi tavsiye ederim. Aranızda bu serinin şampuanını kullananlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim almayı düşünüyorum da;)

Sevgiler...

-Paylas-

3 yorum:

  1. Aa tessadüfen gördüm yazını canım içinde adım geçiyormuş :)) Çok sevindim memnun kalmana güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim canım bu ürünü almama vesile olduğun için :)

      Sil
  2. benim de saçıma bakmam lazım bu aralar gene dökülmelerim başladı

    YanıtlaSil