9 Mart 2015 Pazartesi

Kiehls Rosa Arctica Nemlendirici - Lightweight Cream

Merhaba:)

Kiehls markasını yaklaşık 3 sene önce keşfettim. İzmir de yaşıyorum ve burada Kiehls mağazası yok. Ancak sipariş hattını arayıp istediğiniz ürünleri İstanbul Bağdat Caddesi Şubesinden sipariş edebiliyorsunuz. Bende internet sitelerini inceleyip Rare Earth serisinin tüm ürünlerini (temizleyici, tonik, nemlendirici, maske) sipariş etmiştim ve çok memnun kalarak kullandım. Cildimin sivilcelerden kurtulup toparlanmasının sebebi kesinlikle bu ürünlerdir. Daha sonra Rare Earth serisinin nemlendiricisinin cildime yetersiz geldiğini düşünüp bu sefer yine kendi kafama göre Ultra Facial Oil Free serisinden nemlendirici ve temizleyici sipariş ettim. Bunlarıda kullandım, güzel ürünlerdi ama cildime tam uymadı sanki diye düşünürken, 1 ay önce gerçekleştirdiğim Ankara gezimde ilk durağım Kiehls mağazası oldu:) Yapılan cilt analizinde fark ettik ki; kafama göre sipariş ettiğim bu ürünler aslında benim cildime çokta uygun değilmiş. Ben cildimi yağlı-karma sanarken, karma-kuru çıktı; nem seviyesi ortalama 50-60 çıkması gerekirken bende 30-35 lerde çıktı. Hal böyle olunca da oradaki cilt bakım uzmanı tarafından önerilen Rosa Arctica nemlendiriciyi satın alıp, kullanmaya başladım.

Kiehls Rosa Arctica Lightweight Cream



Kiehls Rosa Arctica Lightweight Cream; yenileyici bakım kremi olarak geçiyor. İçeriğinde Diriliş Çiçeği olarak bilinen ve yetişmesi 31 ay süren Haberlea Rhodopensis özü bulunuyor. Cildi yenileyerek sıkılık, çizgi ve kırışıklık görünümünün iyileşmesine yardımcı olmayı vadediyor.


Nemlendiriciyi, yaklaşık bir aydır sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez temizlediğim cildime uyguluyorum. Formülü gerçekten çok hafif asla ağırlık yapmıyor, yağlandırmıyor. Çok az miktarda uygulamak yetiyor. Kullandığım süre içerisinde cildimin gerçekten neme doyduğunu ve yumuşacık olduğunu söyleyebilirim. Yanlız kremin kokusu pek güzel değil fazla bitki kokuyor, ama kullandıkça alışıyorsun. Zaten insan nelere alışmıyor değil mi bide yeterki işe yarasın nasıl kokarsa koksun mantığındayım :)

Kiehls Karma Ciltler İçin Nemlendirici

Kiehls in birçok ürününü kullanmış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, ürünler gerçekten çok bereketli. 6 ay rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Birde cildinize uygun ürünü seçerseniz memnun kalmama olasılığınız çok düşük diye düşünüyorum :) Kiehls mağazası eğer şehrinizde varsa en kısa zamanda bi uğramanızı, eğer yoksa Kiehls internet sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

Herkese iyi haftalar :)

-Paylas-

6 yorum:

  1. Kiehls' in ürünlerini ben de çok beğeniyorum, çok güzel bir yazı olmuş tatlım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gerçekten denediğim bütün ürünleri çok güzeldi :)

      Sil
  2. Kiehls ürünlerinin çok methini duydum ama hiç denemedim. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi fırsatını bulursan mutlaka denemeni öneririm canım memnun kalmama olasılığı çok düşük bence :)

      Sil
  3. Elimde birkaç numunesi var. Bu sayede marka ile tanışmış olucam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünleri denedikten sonraki yorumlarınızı bekliyorum ozaman :)

      Sil