2 Şubat 2015 Pazartesi

Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling

Merhaba;

Haftanın ilk günü yazısında çok ama çok sevdiğim Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling'den bahsetmek istiyorum. Yağlı-karma, hassas, zaman zamanda sivilcelenme problemi olan bir cildim olduğu için peeling kullanırken çok dikkatli olmam gerekiyor. Yanlış peeling seçimi cildimde ağır hasarlara yol açabiliyor ki zamanında bu sorunları yaşamadım değil:(

Yağlı Ciltler İçin Peeling



 Ben bu güzel ürünle bir Yves Rocher mağazası ziyaretimde ordaki uzman arkadaşın tavsiyesi üzerine tanıştım. Cildimde hiçbir zararı olmayacağını aksine haftada bir uygulandığında çok güzel etkilerini göreceğimi ısrarla söyleyince aldım gitti. İyikide almışım:) Peeling içerisinde orta büyüklükte çok sert olmayan granüller barındırıyor. Böylece cildimi çok güzel temizlerken tahriş etmiyor. Haftada bir kez, elime az miktarda ürün alarak yüzüme hafif hareketlerle uygulayıp, hemen duruluyorum. İlk duruladığım anda, daha nemlendirici sürmeden bile pamuk gibi bir cilde sahip oluyorum. Asla gerginliğe sebep olmuyor.


Bitkisel içerikli peeling

Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling içeriğindeki Kaside Kökünden elde edilen Baikal Tozu ile cildi sebum fazlasından arındırarak ve matlık sağlamayı ve ciltteki sebum fazlasını, dış etkenlerle oluşan kirlenmeyi ve ölü hücreleri yok etmeyi vadediyor. Kullandığım süre içerisinde cildimde ferah bir temizlik hissi yarattığı, yağlandırmayıp matlık sağladığı tarafımdan test edilip onaylandı:) Ancak siyah noktalarıma etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim. Ürünün rahatsız etmeyen temiz bi kokusu var, bu nedenle kokulara karşı alerjisi olanlar açısından sorun yaratmayacağını düşünüyorum.
 
Çok severek kullandığım, bittikçe yenisini almayı planladığım bu peelingin paraben, silikon mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermemesi ayrı bi güzel yanı. Sizde karma- yağlı cilde sahipseniz, cildinizi tahriş etmeden ölü hücrelerden arındıracak bi ürün arayışındaysanız Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling' e bir şans vermenizi tavsiye ederim. Yves Rocher Online Sitesinden sipariş edebilirsin.

Hepimize iyi haftalar olsun :)


-Paylas-

10 yorum:

  1. Güzel bir ürüne benziyor deneyebilirim teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım vakit ayırıp okuduğun için :*

      Sil
  2. Güle güle kullan canım :))
    http://begumbas.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. gule gule kullan tatlım hemen geldımmm :-* sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Tavsiyelerin için teşekkürler... Ayrıca güzel günlerde kullan canım. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim canım güzel yorumun için :)

      Sil
  5. Islak yüzemi uyguluyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özellikle ıslak yüze uyguluyorum kuru yapmayın sakın çok tahriş edersiniz cildinizi

      Sil