13 Şubat 2015 Cuma

Yves Rocher Roll-On Deodorant

Kullandığım tüm makyaj, kozmetik ve bakım ürünlerinin içeriklerinin temiz olması, hepimizin bildiği paraben, silikon vb zararlı maddeler içermemeleri benim için gerçekten çok önemli. Hatta son zamanlarda böyle zararlı maddeler içeren kozmetikleri elimden çıkarmaya çalışıyorum. Daha temiz daha doğal ürünler tercih ediyorum. Hal böyle olunca Yves Rocher Mağazasında gördüğüm Lotus Çiçeği kokulu bu roll-on deodorantı denemeden olmazdı:)

Yves Rocher Bitkisel Deodorant


Yves Rocher Roll-On Deodorant; alkol, paraben ve aliminyum tuzları içermiyor. Aliminyum; deodorantlarda kullanılan, terlemeyi engelleyen ancak aslında bize en büyük zararı olan maddeymiş. Ter bezlerini tıkayarak sağlımızı ciddi ölçüde tehdit ettiği söyleniyor.

Yves Rocher Roll-On Deodorant sıvı bir yapıya sahip olması nedeniyle uygulanması çok kolay, cildimde kesinlikle hassasiyet yaratmadı. Ancak diğer antiperspirant deodorantlara göre terlemeyi daha az önlüyor. Çünkü içinde terlemeyi önleyen aliminyum tuzları yok. Kısacası bu roll-on deodorant terlemeyi değil ter kokusunu önlüyor. Terleyip güzel kokuyorsunuz da diyebilirim ben buna :) Bendeki lotus çiçeği kokulusu; bunun dışında kaliforniya bademi, fransa lavantası, hint pamuğu çiçeği gibi birkaç çeşidi  daha var.

Severek kullandığım bu ürün 50 ml lik ambalajlarda 11,90-TL ye satılıyor. Yves Rocher Mağazalarında bulabilir yada Yves Rocher Online dan sipariş verebilirsiniz.

-Paylas-

6 yorum:

  1. Kullandım ama sevmedim ben,sürdükten sonra kuruması çok geç ve kıyafete bulaşıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın ama işte içeriği temiz olanı mı yoksa kuruluk sağlayanı mı tercih etmeli bilemedim bende :S

      Sil
  2. bende içeriklere çok dikkat ediyorum,özellikle de deodorant konusunda.Uzun zaman kristal deodorant kullandım,şu an nivea pure&natural kullanıyorum tavsiye ederim.Bunuda denicem teşekkürler paylaşım için:)
    benozetlep.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açıkçası bende bununla nivea rollon u dönüşümlü kullanıyorum, çünkü bu bazen terleme konusunda sıkıntı çıkarabiliyo:( pure natural i de en kısa zamanda denicem canım teşekkürler :)

      Sil
  3. Roll-On kullanıyordum eskiden çokca, ama hakkında o kadar çok şey söylendi ki artık kullanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız birçok zararı var...Peki şimdi rollon ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz merak ettim ?

      Sil