19 Şubat 2015 Perşembe

The Balm Read My Lips Lip Gloss

Sonbahar-kış aylarına girmemizle beraber moda olan bordo renkli rujlara ne kadar heveslensem de koyu renk ruj insanı pek değilimdir. Yani başkasında görüp bayılırım ama kendime pek yakıştıramam. Gel gör ki bu düşüncem The Balm Read My Lips serisinin "Boom" rengi ile sona erdi:)

The Balm Boom Lip Gloss


Lip gloss olarak geçmesine rağmen rengi diğer lip glosslara göre daha yoğun. Boom rengi, mat bordo rujlara göre doğala daha yakın bir sonuç veriyor. Dudakta kesinlikle kalıp gibi durmuyor. Sürümü yumuşacık ve dudaktaki kusurları belli etmiyor, çizgilere dolmuyor. Bu özelliği kupkuru ve çabuk soyulan dudaklara sahip olmam nedeniyle benim çok hoşuma gitti. 


The Balm Read My Lips serisi ıslak bitişli olmasına rağmen yapış yapış bir his bırakmıyor. Daha doğrusu, lip glossların o klasik ıslaklık hissi minimumda diyebilirim. Kokusuda çok güzel, kesinlikle rahatsız edici değil.


Kalıcılık konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Orta sınırlarda. Sık sık tazelemek gerekiyor. Ancak sürümü kolay olduğu için belki bu güzel renk için göz ardı edilebilir.

Dokusuna, rengine, hatta bu iddialı rengine rağmen dudaktaki duruşunun doğallığına hayran kaldığım bu ruju denemek isterseniz Gratis Mağazarında bulabilirsiniz.

-Paylas-

12 yorum:

  1. deneyeceğim ürünler arasına ekledim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denedikten sonra yorumlarini bekliyorum canim ;)

      Sil
  2. Rengini çok beğendim ben de deneyebilirim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk cok guzel, birazcik daha kalici olsaydi efsane olacakti ;)

      Sil
  3. Merhaba!
    Blogunuzu etkinlikte gördüm. GFC den takibe aldım, ben de beklerim.
    http://nowacraft.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. canım güzel bir yazı olmuş aynı zamanda blogunu çok begendim takibimdesin :)) Bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Etkinlik sayesinde keşfettim blogunuzu benim bloguma da beklerim sevgiler :) http://olininguzellikdunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Islaklık ve yapış yapış hissi vermeyecekse deneyebilirim aslında. :) the balm ürünüm çok fazla yok ama seviyorum. Bloğuma beklerim ben de. :)

    YanıtlaSil